Giel Beelen ook weg bij BNN-VARA

Giel Beelen neemt niet alleen afscheid van NPO 3FM, maar stopt ook bij BNN-VARA. Met zijn vertrek bij de radio komt ook zijn contract te vervallen. Dat zegt een woordvoerder van de omroep vandaag op NU.nl. Beelen kan volgens de omroep zijn ei niet langer kwijt op het nieuwe 3FM. “Voor de dingen die Giel wil doen en wil maken is voor zijn gevoel geen ruimte op 3FM meer. Giel heeft altijd wel tien ballen tegelijk in de lucht, maar neemt nu even de tijd om te kijken wat hij wil.

De komende tijd gaat Beelen zich dus bezinnen over zijn toekomst. Uiteindelijk keert hij weer terug. “Hoe, wat en waar weet hij op het moment nog niet. Hij zal daar later zelf verdere mededelingen over doen.’

Wat de volgende uitdaging van Beelen wordt is nog onduidelijk. De Telegraaf denkt dat Beelen overstapt naar de commerciëlen. “Er wordt al langer gefluisterd dat hij bij een van de commerciële radiozenders in beeld zou zijn. Vorig jaar was Giel naar verluidt bijna rond met Radio Veronica.

Beelen werkte al sinds 2004 voor de VARA. Hij groeide uit tot een van de topverdieners van de NPO. Met zijn vertrek bij BNN-VARA verliest hij zijn topinkomen van vele honderdduizenden euro’s per jaar.

Lees ook: Giel Beelen vertrekt na twintig jaar bij 3FM (vanmiddag)

Foto: Hans Peter/BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen