Gerard Joling vindt tanden Frank Dane wel erg wit

Tv-ster Gerard Joling vindt de tanden van Radio 538-presentator Frank Dane wel erg wit. Hij vermoedt dat de radio-dj zijn tanden heeft laten bleken. Dat zei Joling vandaag tegen Dane op de radiozender. Joling heeft het idee dat Dane’s tanden kunstmatig wit zijn. “Ik heb die tanden van jou gezien, maar daar moet je ongeveer een zonnebril bij op zetten. Ik weet niet wat jij gedaan hebt? Volgens mij bef je ook niet, want als je heel veel beft krijg je aanslag op je tanden“, meent hij.

Dane verweerde zich door aan te geven dat hij niet rookt en slechts af en toe een wijntje drinkt. Joling: “Die van jou zijn ongelooflijk wit, dus ik geloof jou ook niet helemaal.”

De radio-dj begreep het verwijt niet: “Hoe kun je mij nou beschuldigen van witte tanden, want bij jou is het ongelooflijk. Het is alsof je je mond spoelt met Witte Reus elke dag.”

Joling: “Rustig aan hè Frank, want je hoeft geen eikel te zijn om aan een boom te hangen. Ik weet zeker dat jij ook iets aan je tanden doet.”

We kunnen wel eens met z’n tweeën naar mijn tandarts gaan en dan kunnen we het gelijk zien. Jij doet iets wat niet kan.”

Zelf laat Joling zijn tanden absoluut niet bleken. Wel heeft hij zijn eigen gebit af laten slijpen om er stralendwitte porseleinen schildjes, zogeheten facings, overheen te plaatsen.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen