Gerard Joling heeft niets gemerkt van ruzie backstage

Gerard Joling heeft niets gemerkt van de ruzie achter de schermen van Gordon Gaat Trouwen. Dat heeft de entertainer gezegd op Radio 538. Joling erkent dat er een plotselinge jurywissel heeft plaatsgevonden, maar heeft niet gevraagd naar de reden daarvan. “Ja, dat is inderdaad wel gebeurd ja. Ineens ging Danny Rook in de jury. Wat daar de reden van is, daar heb ik geen idee van. Als ik bij elk ruzietje moet zijn wat Gordon heeft met iedereen, dan heb ik het heel druk“, zegt hij.

Volgens het AD en De Telegraaf zijn juryleden Johny Heuckeroth (broer Gordon) en Guido Goossens (goede vriend) vanwege een ruzie met Gordon vertrokken. Ze zijn vervangen door Danny Rook, die betrokken is bij de productie.

Joling: “Ik weet wel dat ik ’s morgens aankwam bij het gebouw waar alle jongens kwamen. Toen hoorde ik dat het ineens Danny Rook werd. Ik heb niet gevraagd naar de reden. We hebben een heerlijke dag gehad en veel leuke jongens uitgezocht.

Zitten er goede kandidaten tussen? “Er zitten wel heel leuke en heerlijke mannen en jongens tussen. Maar hij moet wel bij Gordon passen. We hebben er nu zo’n twintig uitgekozen, waarmee hij gaat daten.”

Lees ook:
Jury Gordon Gaat Trouwen aangepast: ‘Ruzie in tent’ (gisteren)
Broer Gordon wilde meer geld voor trouwshow (gisteren)

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen