Eva Jinek noemt Winfried Baijens ‘schatje’

Eva Jinek noemde tafelgast Winfried Baijens, presentator van het NOS Journaal, woensdagavond een ‘schatje’ in haar talkshow Jinek. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Het ging aan tafel over de acceptatie van homoseksualiteit en daarop gaf Baijens aan dat hij zelfs een heus Pride-bandje om zijn arm draagt. “Heel goed, schatje. Heel goed voorbereid“, zei de talkshowkoningin tegen haar oud-collega. Hij daarop: “Schatje?! Ik ben een presentator van het NOS Journaal.”

Jinek nam haar woorden niet terug. “Ja, maar ik ken jou al langer dan vandaag, dus: schatje“, plaagde ze. En toen de eindtune begon te spelen, stond ze op om hem te knuffelen en riep ze: “Hè, liefie!

Eerder in de uitzending plaagde Baijens Jinek al toen het ging over het topsalaris van een FC Barcelona-speler die overstapt naar een Parijse club. “Dat verdient zelfs Eva niet“, riep hij. Jinek: “Nou ja, publieke omroep, jongen, hou nou toch op!

Later ging het over de zomercolumns waar de NOS mee gestopt is, en waar Jinek nu bij stilstaat door ze te herhalen. “Elke dag doen wij dat“, gaf ze aan.

Baijens daarop: “Ja, dat weet ik, want ik kijk wel vaker naar jouw programma, maar anderen waren daar dus al eerder mee.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen