Edwin Evers kritisch over gastenlijst RTL Summer Night

Edwin Evers vindt de gastenlijst van RTL Summer Night met Beau van Erven Dorens te eentonig. Dat heeft de Radio 538-miljonair gezegd in Evers Staat Op. RTL Summer Night valt vaak terug op dezelfde gasten, zoals Goedele Liekens en Miljuschka Witzenhausen. “Ik vind dat Beau het super goed doet. Hij is super scherp en heeft ontzettende humor, vind ik. Ik vind wel dat ze iets meer moeten afwisselen met de gasten“, aldus de dj, die vanochtend terugkeerde van vakantie.

Het is overigens niet alleen RTL Summer Night dat een beperkte rolodex heeft, vindt Evers. “Dat vind ik wel met meer tv-programma’s. Zet de televisie aan en je ziet elke dag allemaal dezelfde gasten. Iedereen is overal specialist in. Daar word je toch moe van?

Die specialisten zijn vaak ook nog eens helemaal geen specialisten, aldus Evers. “Van tevoren even de Wikipedia doorlezen en vertellen hoe het in elkaar zit. Zo is het toch? Laten we eerlijk zijn.”

Overigens vindt Evers wel dat de hype rond Van Erven Dorens een beetje overtrokken is. “Zou Beau ook al die credits gekregen hebben als hij ermee was begonnen? Ik denk dat mensen het het gewoon even fris hebben dat er iemand anders zit.”

Ik denk dat de combinatie Beau en Humberto goed is.”

Foto: Radio 538

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen