Drie nieuwe vrienden in RTL 5-show Foute Vrienden

De komische RTL 5-show Foute Vrienden heeft dit najaar voor het eerst een gewijzigde cast. Klaas van der Eerden is opgestapt en krijgt liefst drie opvolgers. Dat is maandagavond bekendgemaakt in RTL Summer Night. Pepijn Gunneweg, Albert Jan van Rees en Pim Muda blijven bij het programma betrokken en krijgen drie nieuwe collega’s: Leo Alkemade, Tim Kamps en Alex Ploeg. “Klaas heeft het veel te druk. Hij gaat liever vissen met vrienden dan met ons mee“, aldus Gunneweg.

Van de nieuwe aanwinsten is acteur Leo Alkemade toch wel het bekendst. “Degene van wie we verwacht hadden dat die niks zou durven, durfde uiteindelijk het meest. Leo durfde echt niets.

Alkemade heeft tijdens de opnames weinig durf, aldus Gunneweg. “Dat hadden we niet verwacht. We dachten dat Leo van de drie nieuwe vrienden zeker degene was die het meest zou durven, maar dat bleek heel anders uit te pakken.

Wat zijn de lastigste opdrachten die de foute vrienden elkaar geven? “De straatdingen vinden we altijd het engst, bijvoorbeeld: ga naast iemand zitten en val tegen diegene in slaap.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen