Beau denkt nog niet na over vervolg op Summer Night

Beau van Erven Dorens denkt nog niet na over een vervolg op RTL Summer Night. Dat vertelde hij vrijdagavond tijdens een liveverbinding met de late RTL Boulevard. Van Erven Dorens presenteerde zijn laatste RTL Summer Night. Veel kijkers vonden hem beter dan de presentator die hij verving: Humberto Tan. Smaakt de late talkshow naar meer? “Ik ga eerst een week op vakantie en dan ga ik eerst even een boek lezen. Daar denk ik nog helemaal niet over na“, aldus de presentator.

Volgens Van Erven Dorens stoot hij Tan niet van zijn troon. “Ik ga gewoon terug naar RTL Boulevard. Ik heb allemaal leuke projecten staan en Humberto komt op 4 september weer terug. Hij gaat gewoon weer keihard aan de slag en daar hebben we ook allemaal weer ontzettend veel zin in.

Wel heeft de presentator ontzettend genoten. “Het was fantastisch. Ik vond het ongelooflijk leerzaam. Ik weet nog wel de eerste aflevering, acht weken terug: toen kon ik van de zenuwen helemaal níets. Ik zat eigenlijk tijdens de repetitie alleen maar naar het tafelblad te kijken. Er zat zóveel in mijn hoofd. Ik kon gewoon echt niks meer. Daar groei je dan op een gegeven moment in. Ik vond het een ongelooflijk prachtige ervaring.”

Wat vond hij van alle lovende kritieken? “Ik heb het een beetje naast me neergelegd, omdat je elke dag toch een marathon aan het doen bent met z’n allen. Het klinkt een beetje zoetsappig, maar we zaten gewoon elke dag om 9.30 uur weer bij elkaar met het hele team om te praten van: wat gaan we vanavond in godsnaam weer doen in anderhalf uur? Ik heb het helemaal laten gaan.”

RTL Summer Night was de afgelopen maanden geen flop, maar ook zeker geen kijkcijferhit.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen