Beau blij met Robert Jensen als politiek deskundige

Beau van Erven Dorens is blij met Robert Jensen als politiek deskundige aan de talkshowtafel. Dat zei de tv-ster maandagavond in RTL Summer Night. Jensen zat aan tafel om zijn gebruikelijke praatje te houden over de liefde van Amerikanen voor Donald Trump. Van Erven Dorens vindt dat Jensen een origineel geluid laat horen. “Robert, ik vind het zo leuk dat ik ineens in jou een politiek correspondent heb gevonden. Mét ook een apart geluid“, zei hij tegen zijn tv-collega.

Hoewel Van Erven Dorens dat bedoelde als afsluiting van het gesprek, ging Jensen er serieus op in: “Ik zal je eerlijk vertellen: ik ben helemaal geen politiek mens. Ik ben niet zo’n politiek dier. De meeste politiek vind ik ook zo saai. Het gaat natuurlijk ook nergens over.”

Jensen: “Alles hier wordt door Europa besloten, Rutte mag een beetje beslissen welke dieren in de kinderboerderij komen te staan, weet je wel. Ik vind het niet zo… Maar die Amerikaanse verkiezingen vind ik altijd the greatest show on earth, en het gaat natuurlijk ook ergens over. Het klopt wel dat ik hier zó in zit, dat ik het niet los kan laten.”

Daarop gaf Van Erven Dorens aan dat het gesprek nu écht voorbij is. “Zo fijn voor een talkshowhost. Ik moet het zelf gewoon accepteren.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen