André Hazes niet geheel tevreden over Rad van Fortuin

André Hazes jr. kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn presentatieklus Het Rad van Fortuin. Dat vertelt de volkszanger in de Glossy. Hazes heeft de spelshow een jaar lang gepresenteerd in de vooravond van SBS 6, maar is er nu mee gestopt. “Natuurlijk had ik geen ervaring opdat gebied, maar ik wil mezelf uitdagen, kijken waar mijn grenzen liggen. Of ik tevreden was met mijn optreden? Ja en nee. In het begin las ik te duidelijk van de autocue, vond ik. Daar zijn we op mijn initiatief vanaf gestapt.

Zonder autocue ging het voor zijn gevoel een stuk beter. “Ik ben beter als ik kan improviseren, mijn gevoel kan volgen, vind ik. Dus als ik tijd heb om dan bijvoorbeeld op de aparte bril van een kandidaat te reageren.”

Na slechts één seizoen is Hazes alweer van de buis bij SBS 6. “Ik heb geen contract getekend. Daar voelde ik niets voor. Ik had gewoon een herenakkoord met SBS 6 gesloten. Ik heb mijn woord gegeven dat ik zou komen.”

Hij is niet zo’n contractenmens. “Ik ben een man  van mijn woord, als ik zoiets beloof, doe ik het. Daar heb ik geen dik contract voor nodig.”

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen