André Hazes niet geheel tevreden over Rad van Fortuin

Geplaatst op Thu 10 Aug 2017 om 13:05

André Hazes jr. kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn presentatieklus Het Rad van Fortuin. Dat vertelt de volkszanger in de Glossy. Hazes heeft de spelshow een jaar lang gepresenteerd in de vooravond van SBS 6, maar is er nu mee gestopt. “Natuurlijk had ik geen ervaring opdat gebied, maar ik wil mezelf uitdagen, kijken waar mijn grenzen liggen. Of ik tevreden was met mijn optreden? Ja en nee. In het begin las ik te duidelijk van de autocue, vond ik. Daar zijn we op mijn initiatief vanaf gestapt.

Zonder autocue ging het voor zijn gevoel een stuk beter. “Ik ben beter als ik kan improviseren, mijn gevoel kan volgen, vind ik. Dus als ik tijd heb om dan bijvoorbeeld op de aparte bril van een kandidaat te reageren.”

Na slechts één seizoen is Hazes alweer van de buis bij SBS 6. “Ik heb geen contract getekend. Daar voelde ik niets voor. Ik had gewoon een herenakkoord met SBS 6 gesloten. Ik heb mijn woord gegeven dat ik zou komen.”

Hij is niet zo’n contractenmens. “Ik ben een man  van mijn woord, als ik zoiets beloof, doe ik het. Daar heb ik geen dik contract voor nodig.”

Foto: SBS/Reinier Bergsma
18 Reacties op “André Hazes niet geheel tevreden over Rad van Fortuin”


 1. tsicsaR

  Dit mannetje doet net al hij zijn familie niet meer kent
  Dat vind ik een dood zonde om te doen/…..
  je familei verlogen je niet!!!!

 2. Tim20 MJ

  Ook niet als je bloedeigen familie je financieel wil uitzuigen? Dan heb ik liever een stel goede vrienden.

 3. Galland Erjaard

  Met zo’n moeder had ik hetzelfde gedaan, hoor.

 4. tvmaker

  GAMESHOW HOST = IS EEN VAK.
  Wel lieve jongen trouwens. Goeie gab maar hosten…..ehh nee.

 5. Tendentieus

  Tim Douwsma opnieuw polsen voor een tweede seizoen.

 6. G

  Zonder de zegen van je moeder zal je er nooit komen.

 7. Corrector

  @tsicsaR
  “je familei verlogen je niet” moet zijn “je verloochent jouw familie niet”, of – zoals je schreef, maar vast niet bedoelde – “jouw familie verloochent jou niet”.

 8. Fan

  Gaan we nu ook al zeiken over je versus jou en jouw?

 9. Johnson

  Lol, mensen die Hazes Jr. kwalijk nemen dat hij zijn moeder ontloopt. Die vrouw is eng. Rachel Hazes, de grootste lijkenpikker van de lage landen. Let op, het is weer bijna 23 september, tijd voor een zoveelste herinnering aan André senior!

 10. Fan

  Fan van 14:49 post onder je eigen naam ja😣👎

 11. Klaas

  Het probleem was dat hij z’n zus op sleeptouw MOEST nemen van mams.Maar als zij eerst begon met zingen liep de zaal al leeg voordat Dreetje zijn liedjes zong. Wel de gage samen delen.Monique zei, maar Dré jij bent zoveel beter dan je zus ga toch je eigen weg! Wat er toen toch gebeurde…..Rachel werd hysterisch en zei, zij eruit of ik eruit!Monique heeft gelijk gehad, sinds die dag is Dré een topper geworden en Rox… tja.

 12. Trui

  Oh ja joh, wauw wat een nieuws even aan de zuurstof!

 13. Oja? JA !!

  @ corrector .
  Geheel terecht opgemerkt !
  Maar die tsicsaR was de afgelopen week al veel bezig met spelfouten schijnbaar onder de naam van iemand die ook die namen gebruikt.
  Volgens mij een heel vervelend ventje

 14. Walter

  Walter vindt Dreetje helemaal niks!

 15. J

  Hij heeft toch echt zelf gezegd dat hij een contract bij SBS6 had:

  – André onthult verder dat hij voortaan exclusief onder contract staat bij SBS. “Ik wil programma’s blijven maken. Ik vind het leuk, zolang ik gewoon mezelf mag zijn.” Hoe erg hij ook zichzelf is, de Hazes-telg heeft natuurlijk ook voorbeelden op tv-gebied. “Willem Ruis vind ik te gek. Hoe hij van hot naar her vloog en ook af en toe dingetjes riep die niet mogen. Die man is geen presentator, dat is een showmaster.” –

 16. Ano Nymous

  Dré Hazes jr. Het is gewoon een flop gebleken…
  Kan hij ook gewoon toegeven. Alleen gevraagd door dat hij Hazes heet…

 17. Graaf Volkert

  Loser der Hazes nazaten…

 18. Lambert

  Misschien als eerste programma toch te hoog gegrepen. Het ware beter geweest om te starten met homevideo’s of het jeugdjournaal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.