Alberto Stegeman niet nieuwe presentator Vermist

Alberto Stegeman wordt niet de nieuwe presentator van Vermist, dat verhuist van NPO 1 naar SBS 6. Hij treedt niet in de voetsporen van Jaap Jongbloed. Dat zei hij vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Stegeman heeft geen tijd voor de voormalig tv-hit van NPO 1. “Nee, dat ga ik niet doen. Ik moet zeggen dat ik gewoon heel erg druk ben op dit moment met Undercover in Nederland en ik maak ook Stegeman Op De Bres. Dat vergt heel erg veel tijd“, vertelt de presentator van SBS 6.

Áls je Vermist doet, dan moet je daar met volle overgave ingaan, vindt Stegeman. “Als je zo’n programma zou willen maken, dan vind ik als presentator dat dat drie of vier dagen in de week kost. Je moet precies weten wie er vermist is, meehelpen met zoeken en echt volle bak dat programma maken.”

Dat is met zijn huidige programma’s niet te combineren. “Ik maak 24 afleveringen per jaar van andere series en dat slurpt te veel tijd op om bijvoorbeeld Vermist te presenteren.”

Ik heb er wel over nagedacht, maar ik ga dat niet doen. Er is wel gesproken over het een en ander, maar dan kom je tot de conclusie dat de tijd ontbreekt.”

Lees ook: Tv-hit Vermist verhuist van NPO 1 naar SBS 6 (vanochtend)

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen