AD: ‘Marieke Elsinga weg bij RTL Late Night’

Het AD weet het zeker: Marieke Elsinga stapt op als sidekick bij RTL Late Night. Ze heeft het besluit zelf genomen, omdat er geen chemie zou zijn met Humberto Tan. Dat zeggen bronnen tegen de krant. Elsinga volgde vorig jaar augustus Luuk Ikink op, die overstapte naar RTL Boulevard. Nu presenteert Elsinga tijdelijk samen met Beau van Erven Dorens. “Tussen Elsinga en Van Erven Dorens zou voor en achter de schermen wél sprake zijn van chemie, maar het duo is van tijdelijke aard.”

Het is niet de eerste keer dat er een hardnekkig gerucht is over een eventueel vertrek van Elsinga bij RTL Late Night. Onlangs werd nog beweerd dat ze een overstap zou maken naar Qmusic, maar dat is ontkend.

Volgens het AD blijft Elsinga een RTL-gezicht. “Bronnen zeggen nu dat zij bij RTL blijft en dat naar andere tv-klussen wordt gezocht.”

Het NRC Handelsblad oordeelde een paar weken geleden nog dat Elsinga met Van Erven Dorens een veel beter duo vormt dan met Tan.

Toen Elsinga een dag na dat NRC-artikel op Radio 538 werd gevraagd of Tan nog wel terugkeert na de zomer, reageerde Elsinga een beetje ongemakkelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen