YouTube-vriend laat Boef vallen na homo-uitspraken

YouTuber Opa Norma, door GeenStijl omschreven als een ’tuigvlogger’, laat zijn vriendschap met rapper Boef vallen na diens optreden in RTL Summer Night. Dat blijkt uit zijn nieuwste vlog. Rappers Boef, Ali B en Ronnie Flex vielen in het programma de baas van het Katholiek Nieuwsblad aan, omdat hij tegen het homohuwelijk is. De islamitische vlogger Opa Norma, die eerder dit jaar voor een vlog nog op bezoek ging bij Boef, is zwaar teleurgesteld in mede-moslims Boef en Ali B.

Boef en Ali B zijn gewoon gay, vindt Opa Norma. “Alles goed? Met mij niet, want ik heb twee apen gezien op de Nederlandse televisie. Eentje die zich altijd ‘gewoon Boef man’ noemde en nu ‘gewoon gay man’ is geworden. Ik wil het ook over zijn pooier hebben: Ali Gay, die ooit Ali B was. Ali B is gewoon Ali Gay. Waarom zeg ik deze uitspraak? Ik ga het uitleggen.”

Opa Norma vindt het belachelijk dat de man van het Katholiek Nieuwsblad werd aangevallen. “Hij zei: ‘Ik ben tegen homohuwelijk, maar ik respecteer iedereen z’n eigen keuze.’ Dat mannetje was gewoon netjes. Deze man is christen en gewoon tegen homohuwelijk. In de Bijbel staat dat homo’s niet kunnen en dat het tegen de natuur is. Het is hetzelfde alsof je tegen een mens zegt dat die een hondenbrok moet eten. Dat is tegen de natuur en dat werkt niet zo. Deze man zegt het gewoon op een nette manier.”

Toen kwamen twee honden allemaal schreeuwen tegen hem. Respect voor die gast, ik zweer het je, die opkwam voor zijn mening dat hij tegen het homohuwelijk is.”

‘Laat en laat leven’, was de boodschap van Boef. Opa Norma: “Natuurlijk laat hij ze leven, maar die man is gewoon tegen het homohuwelijk. Dat mag tij joh zeggen? Hij mag een mening hebben. Wie is hij om tegen hem te zeggen: ‘Laat en laat leven!’ Houd je bek dicht! Hij mag toch een eigen mening hebben en vinden dat homohuwelijk niet kan? Hij mag toch tegen zijn of niet? Of mag alleen maar jij vinden dat het kan? Wie denk je wel niet dat je bent?

Boef hield na zijn betoog zijn mond open. “Dan zit je daar zo met je mond open. Wat is er, wat is er? Wacht je tot er iets in je mond gestopt wordt of zo? Wat zit je zo te kijken? Gedraag je op de nationale televisie. Je geeft je kontje daar weg voor wat? Voor publiciteit? Dat de Nederlanders jou mogen? Wees een man en zeg: ‘Ja, ik ben tegen homohuwelijk!’ Zoals je echt ben. Dat geef je niet toe. Je verkoopt je ziel voor de publiciteit.”

Laat hem zeggen wat hij wil. Heeft iemand jou wat gevraagd? Wat is jouw probleem? Jullie vieze honden keren je allemaal tegen hem, inclusief die twee nepste moslims die ik ooit heb gezien: Ali B en Boef. Mijn respect voor jullie is helemaal weg.

Dan tegen Ali B: “Ben je homo en heeft hij een gevoelige snaar bij jou geraakt? Is je kindje homo? Ben jij homo? Het is alsof het over je moeder ging. Doe rustig neppe moslim.”

Jullie lijken net twee homo’s die geraakt zijn door die uitspraak van die manier. Zo leken jullie op de nationale tv. Jullie zijn een schande voor de moslims. Mijn respect zijn jullie kwijt.”

Lees ook:  Ronnie Flex baalt van rel over homo-uitspraken (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen