Wilfred Genee vreest niet voor einde Tour du Jour

Wilfred Genee vreest niet voor het einde van Tour du Jour, nu het programma dit jaar zo enorm slecht bekeken wordt. Dat vertelt hij in het AD. Hoewel de televisie in de zomer een tsunami van films, series en herhalingen brengt, weet RTL 7 daar met het kakelverse Tour du Jour nauwelijks tegenop te boksen. Vreest Genee dat het nu over en uit is met zijn geliefde wielertalkshow? “De leiding van RTL 7 vindt dat we een goed programma maken, net als de meeste recensenten. Daar ben ik blij mee.

Het is veel te vroeg om nu al over een 2018-editie van Tour du Jour te praten, aldus Genee. “Daar wordt nu nog helemaal niet over gesproken.”

Genee blijft bij zijn mening dat Tour du Jour misschien iets te serieus is voor de platte RTL 7-kijker. Toch denkt hij niet aan noodgrepen in deze laatste uitzendweek.

De presentator: “Het is een bewuste keuze geweest om het zo te doen. Johan Derksen en René van der Gijp aan tafel zetten is niet de oplossing. Dit is geen voetbal. Maar het verschil met Voetbal Inside is er natuurlijk: daar gebruiken we wel veel knipogen en kwinkslagen.

Vorig jaar was Tour du Jour niet te zien. Het jaar daarvoor keken er veel meer mensen naar het praatprogramma. Het AD heeft de verschillen mooi in kaart gebracht.

Het AD-artikel ‘Wilfred Genee: We gaan kwakkelend Tour du Jour niet omgooien’ kunt u lezen op de AD-site.

Foto: RTL 7, Tour du Jour

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen