Wilfred Genee vindt zichzelf niet onvoorbereid

Geplaatst op Fri 14 Jul 2017 om 16:24

Wilfred Genee is het niet eens met de kritiek van mediadeskundige Peter Zantingh van het NRC Handelsblad dat hij onvoorbereid zou zijn in Tour du Jour. Dat heeft de presentator vandaag gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Genee ziet zichzelf niet snel onvoorbereid een uitzending ingaan. “Dat lijkt me sterk. Iedereen mag een mening hebben. Ik weet ook wel hoe het werkt. Zeker als je de kijkcijfers erbij pakt, dan moet je er wat van vinden natuurlijk. Dan wordt dat erbij geroepen.”

Wellicht vinden mensen het lekker om hem aan te pakken vanwege zijn gladde imago, aldus Genee. “Ik sluit dat niet uit, maar tegelijkertijd vind ik ook dat dat iedereen z’n recht is.”

Iedereen mag een mening hebben, zegt de presentator. “Ik ben ook heel uitgesproken, dus mensen mogen mij ook uitgesproken vinden. Ik lig er niet wakker van of zo. Daarvoor heb ik al te lang dingen gedaan op tv.”

Lees ook: ‘Wilfred Genee heel slecht voorbereid in Tour du Jour’ (gisteren)

Foto: RTL Nederland
7 Reacties op “Wilfred Genee vindt zichzelf niet onvoorbereid”


 1. Anonymous

  Wellicht niet onvoorbereid, maar wel ongeïnteresseerd.
  En terecht.

 2. Meneer Kaktus

  Virgien wordt altijd een beetje zompig van hem.

 3. Virginia Rens

  Het is een wonder dat we een kind hebben, want van jou wordt ik het iig niet. Ik gebruik nog liever een komkommer.

 4. Vriginia Rens

  moet toch wat, bij jou kom ik niet aan me trekken

 5. Virginia Verhoeven

  en aangezien mijn schatje Rico Verhoeven totaal niet op jou lijkt gelukkig, maar lopen fantaseren over Wilfred

 6. johan d

  lekker t okkie niveau weer hier

 7. Tjatja

  Meneer Zantingh 100 procent gelijk.
  Johan Derksen is er niet bij zodat hij gelijk krijgt
  Wilfred wie een kuil
  Wilfred je bent irritant

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.