Supersportzondag bij NOS: keuzestress om 18.00 uur

Geplaatst op Sun 16 Jul 2017 om 10:02

Het is een dag vol topsport bij de NOS: de Tour de France, de mannenfinale op Wimbledon, de WK zwemmen en de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op het EK vrouwenvoetbal zijn allemaal rechtstreeks te zien. Dat heeft de omroep laten weten. Met maar liefst twaalf uur live topsport is er met recht sprake van een Supersportzondag. De vijftiende etappe in de Tour de France begint om 14.10 uur op NPO 1, waarna om 15.00 uur de Wimbledon-finale begint op NPO 2.

Rond de klok van 18.00 uur wordt het schakelen voor de sportliefhebber die niets wil missen. Het is goed mogelijk dat de finish van de Tour de France (NPO 1) en de beslissende set bij de Wimbledonfinale (NPO 2) samenvallen met de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op het EK vrouwenvoetbal, om 18.00 uur.

Na de finish in de Tour schakelt NPO 1 direct over naar het Nederlands elftal, terwijl de hele wedstrijd van Oranje ook rechtstreeks wordt uitgezonden op NPO Sport. De andere EK-wedstrijd uit de poule van Oranje, tussen Denemarken en België (20.45 uur), is eveneens op het digitale sportkanaal te zien.

Naast live-sportwedstrijden zijn er zondag ook nog andere sportuitzendingen. Zo is om 21.10 uur De Avondetappe te zien en om 23.50 uur Sportjournaal Laat.

Foto: NOS
20 Reacties op “Supersportzondag bij NOS: keuzestress om 18.00 uur”


 1. ook zo

  Dat is voor mij helemaal geen keuzestress. Naar het saaie pottenvoetbal ga ik zeker niet kijken. Koning WA zal zich vanavond ook een beetje vreemd voelen bij het bijwonen van de wedstrijd in een leeg stadion.

 2. Henk

  Had van NOS wel verwacht dat ze alle wedstrijden van vrouwen voetbal uit zouden zenden via NPO1. Nu alleen de NL wedstrijden en als ze door zijn in het toernooi

 3. Willem

  En F1 ook nog.

 4. Wendy

  Boring, is er niets beters op tv?

 5. Meneer Kaktus

  Vrouwenvoetbal is een parodie op topsport. Als ze koppen doen ze hun ogen dicht en laten de bal bovenop hun hoofd vallen: 3 weken hoofdpijn. Als ze ongesteld zijn, schieten ze geen deuk in een pakje Libresse. Tempo ontbreekt, inzicht ontbreekt, techniek ontbreekt. Vrouwen zijn niet gemaakt voor dit spelletje: duw het ons niet door de strot!

 6. Hoi

  F1 met max is na 10 minuten al afgelopen

 7. Jos Verstappen

  @Hoi Bek houwe laffe megool.

 8. jelle

  Helemaal geen keuzestress. Na de tourfinish effe kijke of ze op Wimbledon nog iets doen en daarna lekker eten. Vrouwenvoetbal is niet om aan te gluren.

 9. ook zo

  @Meneer Kaktus
  (Sun 16 Jul 2017 om 10:27)

  Een 10 voor uw post, alleen willen onze zogenaamd objectieve media dat niet weten.

 10. Henk II

  Leve de NPO I! Gewoon jaar in jaar uit Sport. Dan zijn we eindelijk af van VARA/NOS nep nieuws en andere leugens waarin alleen hunzelf nog intrappen.

 11. Richardw

  De. Voetbalwedstrijden zijn uitverkochf, (oranjedames), ds leeg zal het

 12. Marly van der velden Lover

  Vrouwen voetbal leeft helemaal niet, niemand hoor je erover en ook totaal geen sport

 13. Bjorn

  Vanmiddag kijkt iedereen naar Formule 1 dus dag NOS

 14. Bob

  NOS doet er alles aan om het ‘vrouwenvoetbal’ door de strot van de kijker te duwen.
  natuurlijk moest Jinek er uitgebreid aandacht aan besteden maar dat zelfs het 8 uur journaal kwam een paar keer met een non-nieuws item oftewel schandalige doorzichtige programmapromotie.
  Wat is die Publieke journaalredaktie toch een hypocriet smerig zooitje

 15. Syntax Error

  En al deze sport zit bij de NOS? Verdeel het lekker over Fox Sports, Ziggo Sport en Eurosport.

 16. aammehoela

  Als je van reclame houdt kun je natuurlijk Wimbledon en de Tour via Eurosport kijken. Anders gewoon via de NPO, Sporza of BBC als je doet wat ieder normaal mens zou doen, namelijk reclames mijden en dus via de PO kijken.
  En wat damesvoetbal betreft, 2 minuten samenvatting is voldoende. Dat ben ik wel eens met de criticasters hierboven.

 17. Walter

  Tour de Doop vroegtijdig afkappen…

 18. do

  Is dat stomme fietsen nog niet afgelopen, bah wordt bijna verplicht om naar die sport te kijken.
  Ik ga vanavond Ziggo on the mand maar eens kijken of er nog iets leuks op tv is.

  Jammer dat de reclame geen zomerstop heeft, dat lijkt maar meer te worden.

 19. Wolter

  De meiden van Oranje hebben verdiend gewonnen!

 20. niet zo

  Ja, de potten van Oranje hebben gewonnen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.