Supersportzondag bij NOS: keuzestress om 18.00 uur

Het is een dag vol topsport bij de NOS: de Tour de France, de mannenfinale op Wimbledon, de WK zwemmen en de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op het EK vrouwenvoetbal zijn allemaal rechtstreeks te zien. Dat heeft de omroep laten weten. Met maar liefst twaalf uur live topsport is er met recht sprake van een Supersportzondag. De vijftiende etappe in de Tour de France begint om 14.10 uur op NPO 1, waarna om 15.00 uur de Wimbledon-finale begint op NPO 2.

Rond de klok van 18.00 uur wordt het schakelen voor de sportliefhebber die niets wil missen. Het is goed mogelijk dat de finish van de Tour de France (NPO 1) en de beslissende set bij de Wimbledonfinale (NPO 2) samenvallen met de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op het EK vrouwenvoetbal, om 18.00 uur.

Na de finish in de Tour schakelt NPO 1 direct over naar het Nederlands elftal, terwijl de hele wedstrijd van Oranje ook rechtstreeks wordt uitgezonden op NPO Sport. De andere EK-wedstrijd uit de poule van Oranje, tussen Denemarken en België (20.45 uur), is eveneens op het digitale sportkanaal te zien.

Naast live-sportwedstrijden zijn er zondag ook nog andere sportuitzendingen. Zo is om 21.10 uur De Avondetappe te zien en om 23.50 uur Sportjournaal Laat.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen