Sexy AH-commercial geïnspireerd op Old Spice-spot

De nieuwe AH-commercials met de gespierde acteur Davy Eduard King, onder meer bekend van GTST, zijn inderdaad geïnspireerd op de Old Spice-reclames met Isaiah Amir Mustafa. Dat bekende de acteur woensdagavond in RTL Boulevard. Veel kijkers vonden de nieuwe AH-reclame al erg lijken op die van Old Spice. In beide commercials prijst een sexy donkere acteur de hoofdrol op droog-humoristische wijze een product aan. Het klopt dat het op elkaar lijkt, gaf King aan.

Op de vraag of de Old Spice-reclame de inspiratie voor de nieuwe AH-reclame was, antwoordde King: “Voor mij niet, maar wel vanuit de regie. Dat zie een beetje die kant op wilden gaan. Dat ze het een beetje zwoel en luchtig wilden houden, maar natuurlijk wel met die grappige ondertoon.”

Later in Boulevard werd King nog toegesproken door Gordon, die daarbij intens likte aan een ijsje. “Deze man is niet goed bij z’n hoofd, ha ha“, lachte King.

Op de vraag van Gordon of hij niet mee wil doen met Gordon Gaat Trouwen, antwoordde hij: “Het is een heel aardige vent en ik moet heel erg op hem lachen, maar ik val op vrouwen.”

Blijft hij lang het gezicht van Albert Heijn? “Het gaat nog wel even door, zo lang de voorraad strekt en het gezellig blijft.”

Foto: RTL Nederland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen