‘SBS 6 betaalde Sylvie Meis 600.000 euro’

De reden dat Sylvie Meis niet terugkeert als presentatrice op SBS 6 heeft te maken met haar hoge salaris. Dat meldt een welingelichte bron aan Party. Meis presenteerde vorig jaar samen met Jeroen van der Boom het programma Wedden Dat Ik Het Kan, maar die show gaat hij nu weer alleen presenteren. Volgens SBS 6 om agendatechnische redenen, maar daar is volgens de bron geen sprake van. “Sylvie heeft bij verre na niet het succes kunnen brengen dat men had verwacht.

De presentatrice was niet bepaald een publiekstrekker, terwijl ze wel het salaris van een kijkcijferkanon kreeg. “Week na week stortten de kijkcijfers in en dat bij iemand die een vet inkomen kreeg. Er doen verhalen de ronde dat zij er een vette zes ton euro voor zou hebben gekregen.

Een pikant gerucht is volgens Party dat Meis is afgeserveerd door SBS, ‘maar dat men haar de eer aan zichzelf heeft laten houden’. “Het verhaal dat Sylvie ophangt dat ze geen ruimte meer heeft in haar agenda, lijkt weinig aannemelijk.

Meis heeft ook ingezien dat de Nederlandse kijker niet warmloopt voor haar, meldt het showblad. “De kijker heeft haar zeker niet in het hart gesloten en het succes bleef helaas uit.

Update 13.50 uur – SBS 6: ‘Zes ton voor Sylvie Meis is klinkklare onzin’

Foto: Nick van Ormondt/SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen