Sander van de Pavert walgt van BNN-sterren

Sander van de Pavert, de man achter DWDD’s satirische slotrubriek Lucky TV, walgt van de jonge talenten van BNN. Dat geeft hij aan in gesprek met Veronica Magazine. Van de Pavert heeft zelf niet de ambitie om een tv-ster te worden. “Weet je, ik zou me dan ook echt op glad ijs begeven, want er zijn maar weinig, heel weinig, echt héél weinig presentatoren van wie ik denk: die doen het goed. Bij de rest denk ik: ga je dood – schamen, ga terug naar huis, doe dit niet“, geeft hij aan.

Heel veel presentatoren zijn slecht, zegt Van de Pavert. “Als ik die jonge gasten van BNN bezig zie op tv, dan kan ik daar serieus fysiek onwel van worden. Dat genre vind ik zo walgelijk. Of een programma als de Keuringsdienst van Waarde! Dat ik dát zou moeten presenteren…”, zegt hij met een gorgelend geluid.

Hij blijft zich bezighouden met het monteren van filmpjes voor Lucky TV. En daarbij kan hij geen kritiek van bijvoorbeeld zijn vriendin dulden. Wat als zij zegt dat ze een filmpje stom vindt? “Dan zeg ik: ‘Hou je bek, ik vind jou ook stom. Moet je kijken hoe je eruitziet, sloeber.’

Ze helpt hem wel met zijn theatershow, maar als Lucky TV straks weer begint, moet ze op de achtergrond verdwijnen. “Dan moet ze gewoon weer optiefen.

Foto: VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen