RTL 5 maakt onbekende kandidaten Expeditie bekend

Geplaatst op Thu 13 Jul 2017 om 9:19

RTL 5 stopt dit jaar vier onbekende Nederlanders in de cast van de BN’er-show Expeditie Robinson. Het gaat om Herold uit Asten, Carlos uit Oldenzaal, Imke uit Enschede en Marlé uit Houten. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. De vier kandidaten, die eerder dit jaar streden om hun plek in de RTL XL-serie De Strijd Om Robinson, reizen samen met vijftien bekende Nederlanders en presentatieduo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om de strijd aan te gaan.

De vier onbekende Nederlanders moeten zich eerst bewijzen als echte survivors op een eigen onbewoond eiland. Ze zullen het met z’n vieren moeten redden. Geen makkelijke opdracht: ze kennen elkaar niet en hebben geen ervaring met het leven onder primitieve omstandigheden.

Maar de grootste uitdaging is… de onwetendheid. Dagenlang krijgen ze niks te horen over de Expeditie van de BN’ers. Moeten ze mét of tégen de BN’ers strijden? Zijn ze er überhaupt wel zeker van dat ze ooit een BN’er te zien krijgen op een eiland? En als dat zo is, zullen ze dan ooit geaccepteerd worden door de BN’ers? Of vervaagt de grens tussen bekend en onbekend als de Expeditie op het scherpst van de snede wordt gespeeld?

De concurrentie is niet min: kamp Noord en kamp Zuid worden ook dit seizoen bevolkt door ‘strijdlustige, fysiek sterke en tactisch gewapende VIPS’. “Ook voor hen wordt het een spannend gevecht om te overleven. Dit jaar zijn de Eilandraden onverbiddelijk! Elke ronde gaat er iemand naar huis: geen herkansing, geen plek op een afvallerseiland, alleen een plek in het vliegtuig naar Nederland.”

Expeditie Robinson 2017 wordt een bijzondere strijd tussen de 15 BN’ers en de vier onbekende kandidaten. “Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en wordt daardoor uiteindelijk de ‘Last Man Standing’.”

De BN’ers die deelnemen aan Expeditie Robinson 2017 worden de komende weken bekend gemaakt.

Expeditie Robinson is vanaf 7 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL 5
9 Reacties op “RTL 5 maakt onbekende kandidaten Expeditie bekend”


 1. Groenig

  De opnames zijn net afgerond. Kunnen we aan de socials zien wie er mee doen?

 2. Bjorn

  Luuk van boulevard

 3. Pol de Lieuw

  Marieke Elsinga

 4. Jolanda

  Marjolein Keuning

 5. Jubbetje

  Met Marjolein Keuning wil ik wel alleen overblijven daar.

 6. Henk P

  Jij vuile Jubbeltje moet met je poten van mijn vrouw afblijven

 7. Dubbetje

  Jan-Willem de politievlogger “heeft zijn pols gebroken”, maar kan ook een leugen zijn vanwege deelname ER

 8. Pol de Lieuw

  Ik zei toch. Marieke.
  Vanavond Luuk Ikink.

 9. Dubbetje

  Pol de Lieuw, Luuk Ikink kan niet hebben meegedaan aan ER, de opnames hebben plaats gevonden de gehele maand juni, en hij is pas sinds 15 juni op vakantie, dus die vlieger gaat niet op

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.