RTL 4-ster Evelyn Struik walgt van Egypte

Geplaatst op Sat 15 Jul 2017 om 12:25

RTL 4-ster Evelyn Struik maakt in Veronica Magazine gehakt van Egypte als vakantieland. Ze vond het er echt verschrikkelijk. Dat vertelt ze in het blad. Gevraagd naar welk land ze voortaan overslaat als vakantiebestemming, zegt ze resoluut: “Ik was een keer in Egypte om te draaien en dacht echt: gadver. Het was zo’n plek met alleen maar all-inclusive resorts omringd door resorts in aanbouw. Verder helemaal niets. En als je naar het water uit de kraan keek, werd je al ziek.

Ze rende gillend weg uit Egypte. Op haar Nike-sneakers. “De Air Forces zijn m’n favoriet. Ik heb ze in zwart suède en bordeauxrood. Zo lekker, alsof je op luchtkussens loopt.

Momenteel heeft Struik helemaal geen tijd voor vakantie. “Op dit moment zit ik in de allerdrukste periode ooit. Drie programma’s, een verbouwing én een verhuizing tegelijk. Best heftig.”

In rustige periodes houdt ze zich graag bezig met haar hobby’s. Zo eet ze graag kip. “Ik kan makkelijk een hele kip in mijn eentje op. Friet en ketchup erbij, heerlijk.

Foto: RTL Nederland
32 Reacties op “RTL 4-ster Evelyn Struik walgt van Egypte”


 1. Remi

  Bij de Aldi hebben ze soms halve haantjes in een vacuum-verpakking.
  Even zes minuten in de magnetron, op 900 watt.

  Ik weet niet of zo’n ‘Aldi’ haan een prettig leven heeft gehad, zal wel niet
  maar pótverdorie wat is-ie lekker !

 2. Prector

  Dat water uit de kraan is ook niet om te drinken, sufkip. Buiten Europa komt er in nog geen 10 landen drinkwater uit de kraan!

 3. piet snot

  Het is Struik het is Struik het is Struik wat ik gebruik……

 4. Roel

  “Verder helemaal niets”. Voortaan iets verder kijken dan je neus lang is, beste Evelyn.

 5. Otto Groeneveld

  Bij AH en Jumbo hebben ze allemaal plofkippen, of die een leuk leven hebben gehad? Wat een vergelijking zeg. Egypte is altijd al een smerig land geweest zal ook nooit verandering in komen. Maar mag je dit wel zeggen bij gutmensch zendertje Veronica?

 6. Momo

  Is toch ook geen prettig vakantieland. Naast te veel toeristen, hebben ze ook nog eens te veel terroristen.

 7. Remi

  ‘Vrije uitloopeieren’-kippen … ook al zoiets

  Ik zag een reportage met een bewust verantwoorde boer, of moeten we zeggen bedrijfsleider (meer Eurocentjes per eitje denk ik dan) die achter in z’n 60.000 stuks ‘scharrelkippetjesbedrijf’ een luikje had gemaakt. Wanneer de kippetjes door het luikje naar buiten stapten, hadden ze daar tien vierkante meter vrije uitloopruimte. Afgezet met prikkeldraad.

  Geen kip die ooit door het luikje naar buiten stapte …
  Binnen was het immers veel gezelliger !

 8. frans

  Wie ben jij?

 9. Richardw

  Ook nooit naar toe gaan, is echt een k… land om naar toe te gaan…….ik weet niet wie ceze mevrouw is, maar ze heeft wel gelijk

 10. Mr. Theo

  Ken deze mevrouw niet maar geloof haar direct. Jammer dat die wel heel mooie onderwaterwereld daar voor velen een onbekende wereld blijft. Net als met veel andere landen: Egypte is een mooi land, alleen jammer dat er Egyptenaren wonen.

 11. Anouk smullers

  Met haar vol gespoten Botox face

 12. noman

  in het land zijn heel veel mooie dingen te zien, het zijn de mensen daar die het een vreselijk land maken, ga ik noooooiiit meer naartoe

 13. do

  Ik ken dit meisje geheel niet, en wordt een rtl ster genoemd?

  Volgens mij werken er alleen maar sterren bij rtl.

 14. dr phil

  zij heeft gelijk het is een smerig land maar ja moslims he

 15. M

  Een hele kip eten is ook best wel zielig voor die kip.

 16. Roze Wolk

  Ehhh MediaCourant (dit zal wel weer niet geplaatst worden), wat is het belang om erbij te vermelden op wat voor schoenen Evelyn Struik Egypte gillend uit wegrent? En wat heeft Egypte te maken met één van haar hobbies, kip eten?

  Dit allemaal terzijde, maar ik snap sowieso niet waarom mensen nog op vakantie willen naar oorlogsgebieden als Turkije, Tunesië en het hele Midden-Oosten als je daar geen familie of zakelijke contacten hebt wonen.

  Rot op met het excuus “het land en/of de omgeving is daar zo mooi” en tegelijk vreselijk janken als je daar gewond raakt of vermoord wordt door een terrorist-idioot!

  Ga gewoon naar een veilig land of gebied !

 17. Ellemijn

  Je kan een kip ook vullen met van alles

 18. M

  @ Ellemijn Met M&Ms!

 19. Richardw

  Ze presenteert eigen huis en tuin en tv makelaar,….best wl bekend dus …..

 20. Baas C

  Woooow die foto lijkt wel zusje van linda de mol. Iets teveel botox??

 21. vallende ster

  Wie is dit? is dat de leadzangeres van de Jostiband?

 22. BijlmerStyle

  Typisch tatta-nieuws dit. Ga toch lekker boerenkool eten op je moddercamping 😄

 23. Camiel

  Ik ga liever naar Monaco of Dubai. Hoewel ik Alexandrië (in Egypte) een best aardige bestemming vond een aantal jaren geleden….

 24. Syntax Error

  Je moet sowieso niet op vakantie gaan naar zo’n all inclusive T0kkie resort zoals in Spanje, Turkije, Egypte, Griekenland enz.

  Kun je liever naar Malediven, Zanzibar, Dubai, Doha, Miami, Fortaleza, Bali of Bangkok gaan dan kom je tenminste niet veel van die smerige SBS t0kkies tegen.

 25. Barbara

  Jij leeft onder een steen!

 26. M

  @Syntax Error Je hoeft niet overal een mening te hebben of die hier te plaatsen. Laat mensen in hun waarde.

 27. Peter030

  Kom aub is met wat beter ‘nieuws’…

 28. Emilie

  Met haar looks kan ze iedere Poolse vrachtwagenchauffeur krijgen.

 29. louis 55

  Een land waar je je leven als Europeaan niet zeker bent . Jammer dat gestoorde gekken het (historisch mooie land)verkloten met hun fanatisme .

 30. Gert J.

  Louis 55 niet overdrijven, frankrijk of belgië zijn potentieel gevaarlijker plekken om te zijn. Ik ben de afgelopen 3 jaar o.a naar Caïro, algiers, beirut en tunis geweest. Ik leef nog hoor ;-0

 31. Sarah

  Wat overdrijven jullie zeg! Vooral die dame van RTL.
  Ik ga jaarlijks naar egypte en vind het een fijn land.
  Elk land heeft zijn minpunten maar egypte heeft heel veel pluspunten.
  Het is een mooi en zonnig land, ook de egyptenaren zijn vriendelijk. Ik hou van de all inclusive hotels, vooral die in Hurghada en Sharm el sheikh.
  Het uitgaansleven is gezellig en je kan winkelen tot ‘s avonds laat.
  Ik heb er ook 1,5 jaar gewoond en met veel plezier. Ik heb veel vrienden gemaakt, in ieder geval meer dan hier.

 32. Constant Lam

  Kijk da’s nog ‘ns een nuttig bericht! Een reistip, een consumententip over schoenen en een eettip! Maar wie is Evelien Struik?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.