RTL 4-ster Evelyn Struik walgt van Egypte

RTL 4-ster Evelyn Struik maakt in Veronica Magazine gehakt van Egypte als vakantieland. Ze vond het er echt verschrikkelijk. Dat vertelt ze in het blad. Gevraagd naar welk land ze voortaan overslaat als vakantiebestemming, zegt ze resoluut: “Ik was een keer in Egypte om te draaien en dacht echt: gadver. Het was zo’n plek met alleen maar all-inclusive resorts omringd door resorts in aanbouw. Verder helemaal niets. En als je naar het water uit de kraan keek, werd je al ziek.

Ze rende gillend weg uit Egypte. Op haar Nike-sneakers. “De Air Forces zijn m’n favoriet. Ik heb ze in zwart suède en bordeauxrood. Zo lekker, alsof je op luchtkussens loopt.

Momenteel heeft Struik helemaal geen tijd voor vakantie. “Op dit moment zit ik in de allerdrukste periode ooit. Drie programma’s, een verbouwing én een verhuizing tegelijk. Best heftig.”

In rustige periodes houdt ze zich graag bezig met haar hobby’s. Zo eet ze graag kip. “Ik kan makkelijk een hele kip in mijn eentje op. Friet en ketchup erbij, heerlijk.

Foto: RTL Nederland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen