Roeland Fernhout tweede BN’er in Expeditie Robinson

Geplaatst op Thu 13 Jul 2017 om 21:59

Roeland Fernhout is de tweede bekende Nederlander waarvan de deelname aan Expeditie Robinson bekend is. Samen met veertien andere sterren is hij afgereisd naar een onbewoond eiland om daar een exotische strijd aan te gaan met andere sterren. Dat meldde Marieke Elsinga vanavond in RTL Summer Night. Elsinga maakte haar eigen deelname vanmiddag bekend in De Coen & Sander Show op Radio 538. Op RTL 4 vertelde ze dat ze Fernhout een aantrekkelijke man vindt.

Fernhout ging in september na zestien jaar weg bij Toneelgroep Amsterdam. Hij wilde zich meer gaan richten op film- en televisierollen. Zo schitterde hij onder meer in de RTL-serie Zwarte Tulp. Daar is ook Expeditie Robinson bijgekomen.

Ik ben toe aan een nieuw avontuur“, motiveerde hij zijn besluit. “Ik heb een fantastische tijd gehad, maar ik wil mijn blik verder verbreden. Ik wil ook de plek vrijmaken voor jong talent.

Naast vijftien bekende Nederlanders doen er dit jaar ook vier onbekende Nederlanders mee aan het realityprogramma op RTL 5.

Foto: Govert de Roos/RTL/Zwarte Tulp
15 Reacties op “Roeland Fernhout tweede BN’er in Expeditie Robinson”


 1. Jubbetje

  Nooit van gehoord.

 2. natas

  Marieke en Roeland…bekende Nederlanders???

 3. Danny

  Mooi geknipt, die afbeelding. Stelletje amateurs.

 4. Marry Hens

  Wie is in vredesnaam Roeland Fernhout? En wie zijn de andere veertien “sterren”? Heb ik wat gemist tijdens mijn studiejaren met die lieve Dave Roelvink?

 5. Bert

  Offerte topic: nieuwe logo van BNNVARA is uitgelekt
  https://mediaroute.nl/bnnvara-70.html

 6. Chiel

  @Danny, de castfoto van Zwarte tulp is dit.

 7. B.

  Ze kunnen beter het woord BNers weghalen in deze context en verplaatsen voor ‘mensen die weleens op tv komen”

 8. frans

  Wie is deze man,vlgs mij kwam ik hem van de week bij de Aldi tegen

 9. Philip Vreriks

  De oprichter van Bearforce1

 10. Dat

  Lag er al snel uit bij Wie is de mol s5 omdat hij ziek werd. Hier door kwam Gijs Staverman weer terug.

 11. Danny

  @Chiel

  Weet ik. Anna Drijvers gezicht staat er half op. Dat doet zelfs de grootste amateur niet.

 12. Wies

  Nou, het gerucht dat je alleen aan Wie is de Mol of Expeditie Robinson mee mag doen is dus ook niet waar. Fernhout zat al in Wie is de Mol (seizoen 5)

  En we gaan er maar van uir dat Jan Versteegh , oud-deelnemer Expeditie Robinsoj, dit jaar in Wie is de Mol zit..

 13. Je gelooft het niet!

  @bert

  Die website waar dat nieuwe logo van BNNVARA opstaat heeft ook een eigen social netwerk voor mediamakers! Het moeten niet gekker worden met die linkese grachtengordel!
  https://mediaroute.nl/social/

 14. Koen

  Elk jaar is het hetzelfde, mensen die zeuren over dat het BNers zijn. Marieke mag intussen wel een BNer worden genoemd met elke werkdag meer dan half miljoen kijkers. En Roeland is ook een BNer met verschillende series en films, die ik niet heb gezien. Dus ik ken Roeland ook niet, maar daarom is het niet meteen geen BNer. Natuurlijk doet een Linda de Mol, Andre van Duin of Matthijs van Nieuwkerk niet mee aan zn programma..

 15. Jahbah

  @ Wies;

  Tot op heden was de ‘regel’ zo dat kandidaten van ER niet aan de WIDM mochten meedoen. Andersom was het nooit een probleem voor RTL5.

  Maar Jan Versteegh zou de eerste uitzondering kunnen gaan worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.