Roeland Fernhout tweede BN’er in Expeditie Robinson

Roeland Fernhout is de tweede bekende Nederlander waarvan de deelname aan Expeditie Robinson bekend is. Samen met veertien andere sterren is hij afgereisd naar een onbewoond eiland om daar een exotische strijd aan te gaan met andere sterren. Dat meldde Marieke Elsinga vanavond in RTL Summer Night. Elsinga maakte haar eigen deelname vanmiddag bekend in De Coen & Sander Show op Radio 538. Op RTL 4 vertelde ze dat ze Fernhout een aantrekkelijke man vindt.

Fernhout ging in september na zestien jaar weg bij Toneelgroep Amsterdam. Hij wilde zich meer gaan richten op film- en televisierollen. Zo schitterde hij onder meer in de RTL-serie Zwarte Tulp. Daar is ook Expeditie Robinson bijgekomen.

Ik ben toe aan een nieuw avontuur“, motiveerde hij zijn besluit. “Ik heb een fantastische tijd gehad, maar ik wil mijn blik verder verbreden. Ik wil ook de plek vrijmaken voor jong talent.

Naast vijftien bekende Nederlanders doen er dit jaar ook vier onbekende Nederlanders mee aan het realityprogramma op RTL 5.

Foto: Govert de Roos/RTL/Zwarte Tulp

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen