Rob van Someren schiet uit slof na kritiek op Nouri-item

Radio 10-dj Rob van Someren heeft een item in zijn radioshow over Ajax-voetballer Abdelhak Nouri absoluut niet gemaakt voor het effectbejag. Dat zegt hij in een boze reactie op Twitter. Blogger Floris Roos van AjaxLife, de website van de supportersvereniging van Ajax, hoorde het item en vond het smakeloos. “Bah, Radio 10 schotelt Annie Lennox met Why voor met daardoorheen het tv-commentaar van Nouri’s instorten gelardeerd. Puur effectbejag“, twitterde hij.

Een ongelooflijke reactie, vindt Van Someren. “Beste Floris, iedereen heeft recht op een mening, maar wanneer je ‘puur effectbejag’ post, val je mijn integriteit aan. Dát recht heb je niet“, reageert hij aangeslagen.

Roos krabbelt daarop iets terug: “Te zwaar aangezet dan, maar zo kwam het bij mij en m’n medepassagiers in ieder geval wel over.

Van Someren: “Eerst denken, dan posten. Als ‘auteur’ zou je je dat moeten realiseren.

Roos: “Op het moment van horen kwam het op mij zo over Rob, kan het niet mooier maken. Vond het overmatig en onnodig zoeken naar emotie. Sorry.

Van Someren: “Dat zegt dan veel over jou en je inlevingsvermogen.

Roos: “Heeft niks met inlevingsvermogen te maken. Ik trek het nare en pijnlijke originele tv-commentaar gemixt door een zoetgevooisd liedje niet.

Van Someren: “Het verslag was nu eenmaal zo. Jij zat op een verjaardag, ik zat te kijken. Mijn punt nogmaals, val de maker zijn intenties niet aan.

Roos: “Verkeerde woordkeuze voor wat betreft ‘effectbejag’. Je intenties kan ik inderdaad niet weten. Excuus op dat punt, verder vond ik het niks.

Van Someren houdt een nare bijsmaak over aan de discussie: “Ik word niet snel boos, nu wel. Zoiets maak je toch niet uit effectbejag! Hoe haal je het in je hoofd!

Nouri wordt in het AMC verpleegd, nadat hij vorige week in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk. Hij liep daardoor ernstige en blijvende hersenschade op.

Foto: Radio 10/Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen