Privé leeft mee met Humberto Tan: ‘Eenzame zomer’

Het is een slecht jaar voor Humberto Tan. Na de jaarwisseling werd hij ineens ingehaald door concurrent Eva Jinek en toen moest zijn affaire met Dionne Stax, waardoor hij zijn gunfactor bij de tv-kijker verloor, nog aan het licht komen. Nu viert hij vakantie en blijkt zijn vervanger Beau van Erven Dorens eigenlijk een stuk beter te zijn. En dat heeft zijn weerslag op het humeur van de RTL-presentator. “Dit jaar lijkt hij een stuk minder te kunnen genieten van zijn vakantie“, weet weekblad Privé.

Het is een lastige zomer voor Tan. “En dit niet alleen omdat het grote publiek erg lovend is over zijn vervanger Beau van Erven Dorens, maar ook omdat de RTL-ster nu meer dan ooit geconfronteerd wordt met de puinhoop die zijn verboden affaire met Dionne Stax heeft veroorzaakt.

Voorheen spendeerde Tan zijn zomers altijd met zijn gezin, maar nu zit hij alleen fotootjes te maken in Bangladesh. “Tijdens de momenten waarop hij echter even geen afleiding heeft, zullen Humberto’s gedachten onvermijdelijk afdwalen naar de afgelopen maanden, waarin zijn leven volkomen op z’n kop kwam te staan.

Nu de gemoederen een beetje bedaard zijn, móet Tan volgens Privé kiezen. “Probeert hij zijn relatie met Ineke te redden of kiest hij voor een leven met Dionne, die op haar beurt toch ook de nodige duidelijkheid zal willen hebben?

Wat het antwoord op die vraag ook mag worden, duidelijk is in elk geval dat deze zomer een van de eenzaamste in jaren voor Humberto gaat worden.

Meer inside information over de zomer van Humberto Tan kunt u lezen in weekblad Privé (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen