Peter R. de Vries beledigt ‘dikke’ Jamai Loman

Na Robert Jensen is ook Jamai Loman op eigen zender beledigd om een dik voorkomen. Waar de zwaarlijvige Jensen werd gepest door Editie NL-gezicht Peter van Zadelhoff, moest Loman het in de eigen Boulevard-studio ontgelden. Dat was woensdagavond te zien op RTL 4. Loman is deze week co-host van RTL Boulevard en behandelde een item over sporten tijdens de zwangerschap. “Maar Jamai, ook als je níet zwanger bent mag je best sporten hoor“, zei Peter R. de Vries daarop.

Loman heeft daar naar eigen zeggen helemaal geen behoefte aan. “Nee, maar Peter, ik zit lekker in mijn vel! Goed, wat een gezellige sfeer.”

Eerder dit jaar vertelde De Vries in het AD dat het voor hem erg belangrijk is om gezond te blijven. Hij sport daarom vijf à zes keer per week. “Ik ben nogal fysiek ingesteld en ik vind het geen fijne gedachte dat er een dag komt waarop ik niet meer fit of sterk ben.

Overigens komt Loman niet al te best uit de verf als co-host van Boulevard. De autocue voorlezen is zeer duidelijk niet zijn sterkste punt.

Lees ook: Daphne en Peter R. fitste RTL Boulevard-senioren (2015)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen