Patty Brard wil niet meer bij SBS, wel bij NPO

Tv-diva Patty Brard heeft nog twee maanden Shownieuws voor de boeg, wil dan tot het eind van het jaar rustig aan doen, maar ziet zichzelf daarna wel weer op de buis verschijnen. Dat heeft de tv-diva gezegd in het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Brard is er in elk geval van overtuigd dat een toekomstig programma van haar niet bij SBS 6 te zien zal zijn. Als ze wordt gevraagd of ze straks met tevredenheid de deur dichtdoet bij de zender, antwoordt ze: “Wel met een klap.

Ze kan zich een tv-loze toekomst niet voorstellen. “Ik denk dat ik stiekem af en toe nog wel wat ga doen voor televisie, maar dan niet bij SBS. Ik denk dat ik wel heel erg aan het schrijven ga, maar ik denk dat ik tot het eind van het jaar vooral even tot mezelf ga komen en uit de dagelijkse druk van tv-maken ga.

Voor volgend jaar heeft Brard al een tv-idee. “Ik vind dat de armoede onder de kinderen in Nederland eens aangepakt moet worden. Dat zijn programma’s waar mijn hart aan ligt. Ik ben het nu aan het uitwerken. Mocht daar een NPO of iemand in geïnteresseerd zijn, dan zou ik heel graag een programma willen maken om al die arme kinderen die geen geld hebben voor een schoolreisje en niet naar school durven te helpen.

Momenteel is Brard ook te zien bij de NPO, namelijk in het programma Ranking the Stars. Daarin is ze elk jaar vaste gast samen met Richard Groenendijk.

Overigens zou Brard ook televisie kunnen maken over het paranormale, want ze is naar eigen zeggen nog steeds paranormaal begaafd. “Die kun je niet uitzetten hè. Ik voel wel eens dingen, maar ik deel ze niet.”

Ik heb wel eens dat mijn man mij een kleine heks noemt. Het is heel gek, het is het toeval en de stupiditeit van: ik denk aan die en die belt. Ik denk aan dingen en ik kan mijn gevoel zo sterk laten spreken dat het contact er ook met iemand komt. of dat nou telefonisch is of wat dan ook. Ik kan heel erg dicht bij mijn gevoel komen en rustig mediteren. Als je heel dicht bij je zelf blijft kun je dingen voorspellen, want het is eigenlijk logica. Iedereen noemt dat paranormaal, maar ik heb het gewoon heel erg door meditatie.”

Als je je paranormaal wil voelen, moet je je alertheid uitzetten en diep met je ademhaling gaan en bij je gevoel terechtkomen.”

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen