Patty Brard niet gevraagd voor College Tour

De makers van College Tour hebben Patty Brard nog niet gevraagd om een keer hoofdgast te zijn. Dat heeft de tv-diva zondagavond gezegd in Ranking the Stars. Brard staat ondanks haar staat van dienst nog niet op het lijstje van Twan Huys. “Nee, gek hè? Ze vragen best wel af en toe mensen, waarvan ik denk: hoezo wordt die gevraagd? Die meneer met die neus bijvoorbeeld. Het is toch raar dat je dat doet. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat de criteria zijn om daar te mogen zitten.”

De gastenlijst van College Tour is niet altijd heel sterk, vindt Brard. “Ik zie er echt mensen zitten waarvan ik denk: tja. Ik zag van de week Ali B: hartstikke lief, maar…”

In Ranking the Stars mocht Brard haar medekandidaten rangschikken op wie het minst snel gevraagd zou worden voor College Tour en wie het snelst. Remy Bonjasky zullen ze niet vragen, denkt ze. “Ik vraag me af of je een uur kunt vullen door alleen over sport te praten. Ik denk dat het iets te gerichts is.”

Ella Bandita is het meest interessant, denkt Brard. Al was Georgina Verbaan de enige van het gezelschap die gepolst is: “Ik ben volgens mij wel eens gepolst. Ik heb wel eens een mailtje voorbij zien komen.”

Foto: BNN/Ranking the Stars

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen