Özcan Akyol liefhebber van SBS 6-ster Viktor Brand

Özcan Akyol vindt het jammer dat de schrijvers naar zijn lezersbrieven-rubriek in VARAgids vooral over de NPO mailen. Hij is namelijk ook fan van een tv-ster als Viktor Brand. Dat vertelt hij in zijn rubriek. Akyol kijkt graag naar Brand. “Ik ben enorm groot fan van Viktor Brand, een talentvolle presentator van SBS 6, die eveneens uit Deventer komt. Als hij op het scherm verschijnt, vergeet ik voor even al mijn problemen – boze vriendin, kapotte koelkast en een steenpuist op mijn bovenbeen.

Brand wordt volgens Akyol ondergewaardeerd. “Het wordt tijd dat Viktor Brand meer erkenning krijgt, bijvoorbeeld in de vorm van een tv-beeld.”

Voorlopig blijft Akyol veroordeeld tot vragen beantwoorden over de NPO. “Ik ben afhankelijk van de brieven die ik krijg, en die gaan nu eenmaal vaker over programma’s van de publieke omroep – wat misschien niet gek is, gezien de kleur van dit blad. Dat vind ik best jammer.

Brand is niet alleen de presentator van het succesvolste prime-time-programma van SBS 6, Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, maar naar eigen zeggen ook het lekkertje van de zender.

Komend seizoen is Brand te zien met het nieuwe programma Boswachter Gezocht.

De VARAgids-column van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen