NPO 1 met dagelijks kookprogramma van een kwartier

NPO 1 komt met een dagelijks kookprogramma van een kwartier. Kook Mee Met MAX, dat afwisselend zal worden gepresenteerd door Sandra Ysbrandy en Mounir Toub, is vanaf september elke werkdag om 10.15 uur én 14.15 uur op zender. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Met dit kookprogramma kan de omroep het eetpatroon van de televisiekijker positief beïnvloeden, want Ysbrandy en Toub maken alleen maaltijden met 200 tot 250 gram groente per persoon

Elke dag weer peinzen miljoenen vrouwenhoofden over de vraag wat er vanavond op tafel moet komen. “In Kook mee met MAX nemen Sandra en Mounir de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig, meent MAX. “De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.”

Wie de maaltijden uit Kook mee met MAX maakt, eet gevarieerd: van Hollandse kost tot Aziatische wokgerechten of Mediterrane ovenschotels. Altijd met 200 tot 250 gram groente per persoon. Soms met vlees, soms met vis en af en toe vegetarisch.”

De eerste aflevering is op 4 september.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen