Nieuwe BN’er-show op NPO 3: kajakken met de sterren

Er zit een nieuw programma met BN’ers aan te komen op NPO 3: in september begint het programma Risky Rivers, oftewel: kajakken met de sterren. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Risky Rivers lijkt een beetje op De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, maar waar BN’er-duo’s in dat programma de auto stappen, stappen ze in de nieuwe formule de kajak in. Daarvoor heeft de omroep sterrenreisjes naar onder meer Nepal, Bosnië, Suriname, Oeganda en de Filipijnen geregeld.

Maxim Hartman en Ryanne van Dorst, Waldemar Torenstra en Martijn Fischer, Yuri van Gelder en Christina Curry, Evgeniy Levchenko en Inge de Bruijn zijn de eerste vier koppels die deze uitdaging aangaan.

Het programma heeft volgens BNNVARA een diepere laag. “Tussen de spectaculaire stroomversnellingen en watervallen door ontstaan er pittige confrontaties en diepgaande gesprekken, waarbij de emoties en frustraties soms hoog oplopen.”

Risky Rivers, een coproductie met Tuvalu Media, is vanaf maandag 4 september iedere maandag om 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen