‘Masterchef Australië is beste tv-programma ooit’

Masterchef Australië, in ons land te zien bij SBS, is het beste tv-programma ooit. Dat vindt acteur Yannick van der Velde, bekend van onder meer Rundfunk, vertelt hij in de VARAgids. Van der Velde is een fan van de show. “Masterchef Australia is het beste programma ooit. De kandidaten worden écht creatief uitgedaagd, je ziet ze zo groeien. Vooral die invention tests zijn te gek. Dan moeten ze in een half uur iets maken met een vis, een braam en een dadel, en dan komen ze met iets briljants.”

Verder kijkt de acteur vooral on demand. “Op Netflix heb ik alle series gezien, sommige zoals Narcos al twee keer“, vertelt hij.

Zijn vriendin daarentegen is gek op RTL 5-reality. “Mijn vriendin kan lekker gaan op Adam zkt. Eva Vips en Temptation Island, maar daar word ik letterlijk verdrietig van.”

Hij houdt het bij drama. “En verder veel comedy: The Office, Extra’s, Little Britain, South Park… En ik ken alle afleveringen van Friends uit mijn hoofd. Ja, echt allemaal“, besluit hij in het tv-blad (via Blendle).

Foto: Rundfunk, KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen