Marieke Elsinga: ‘Humberto gewoon terug na de zomer’

Geplaatst op Fri 14 Jul 2017 om 11:22

Humberto Tan keert na de zomer gewoon terug op de late avond van RTL 4 en Marieke Elsinga blijft een duo met hem vormen. Dat zei de presentatrice donderdagmiddag in De Coen & Sander Show. Elsinga leek een beetje zenuwachtig voor de vragen die gingen komen toen Coen & Sander het onderwerp Humberto Tan aansneden. Tans vervanger Beau van Erven Dorens wordt immers de hemel ingeprezen door tv-recensenten. Zo zou hij een beter duo vormen met Elsinga.

Op de vraag hoe Elsinga het vindt met Van Erven Dorens aan het roer, antwoordde ze: “Ja, het is leuk, het is leuk. Het is echt een summer feeling. We doen echt twee maanden Summer Night met z’n tweeën. Beau gaat lekker vaak het Rembrandtplein op. Dan gaat hij gekke dingen doen.”

Gaat ze na RTL Summer Night gelijk weer door met RTL Late Night? “We zijn er een week tussenuit, want dan is er even Linda’s Zomerweek, en dan komt Humberto weer terug. Ik ben er dan ook weer.

Heeft ze dan helemaal geen vakantie? “Ik heb al een maand vrij gehad.”

In die maand heeft Elsinga onder meer meegedaan aan Expeditie Robinson.

Foto: RTL 4
37 Reacties op “Marieke Elsinga: ‘Humberto gewoon terug na de zomer’”


 1. De buurman van Tan

  Maak je om Tan maar geen zorgen. Vannacht zijn enorme brandblusser weer meerdere malen tevoorschijn getoverd om de binnenbrandjes bij Dionne te blussen. Het flatje aan de Zuidas trilde nonstop op z’n grondvesten.

 2. Gupje

  Humberto Tan dient zo spoedig mogelijk berecht te worden door een volkstribunaal, geleid door zijn ex -vrouw, en met pek en veren besmeurd op een bolderkar door het land gereden worden als boetedoening voor zijn affaire met Dionne Stax, die op haar beurt bij Nieuwsuur mag blijven werken, op voorwaarde dat ze toegeeft sprekend op een eend te lijken en ze voortaan elk journaal afsluit met de woorden: kwak kwak.

 3. M

  Ze mag natuurlijk niet haar echte mening geven. Had ze misschien wel moeten doen. Het zou dom zijn van RTL4 om verder te gaan met Humberto.

 4. Sv

  Critici zijn al maanden bezig om Tan weg te krijgen. Nu prijzen ze Beau expres overdrevig de hemel in om Tan alsnog sneller weg te krijgen. Tan staat voor gezelligheid en ontspanning (hard nodig tegenwoordig) en dat kan Beau niet bieden. Trouwens, Beau ziet ineens 10 jaar ouder uit sinds hij Tan vervangt.

  Jaloerse mensen dragen heel veel haat in zich.

 5. Danny

  @Sv

  Je laatste zin. Ik denk eerder dat sommige mensen (jij!) gewoon overal iets slechts achter zoeken. Heeft iemand een andere mening dan jij, dan moet het wel haat zijn. Misschien moet je eens wat doen aan je negatieve denkwijze.

 6. Welsey

  Gupje,

  alles goed verder met je, vergeet je niet je pilletjes in te nemen?

 7. west

  Waarom zou Tan moeten opstappen, oke hij verkoopt minder dan Jinek om het eens in andere woorden uit te drukken, maar de Spar verkoopt ook minder dan Albert Hein en al het Spar personeel, en de winkels staan er nog steeds in Nederland

 8. Ore

  Danny
  Fri 14 Jul 2017 om 11:50
  Wie de schoen past trekke hem aan. Jij jou mening ieder z’n mening!

 9. west

  @ M Zou een tegenovergesteld effect kunnen hebben als Tan er weer zit
  Hij heeft zoveel slechte en goede publiciteit gehad, dat het ook voor hem alleen maar gratis reclame voor zijn program is
  Let maar op de kijker zit massaal voor de buis zit uit nieuwsschierigheid
  Tan gaat over het miljoen, daarna is het nieuwtje eraf en zakken de kijkcijfers weer in !

 10. Danny

  @Ore

  Misschien moet je even opzoeken wat ‘mening’ betekent. Dan zul je begrijpen dat ‘Nu prijzen ze Beau expres overdrevig de hemel in om Tan alsnog sneller weg te krijgen.’ geen mening is.

 11. Ore

  @ De buurman van Tan, des te meer een reden om aan jou conditie te werken om dat ook te kunnen.

 12. anonymous

  Dat Marieke aanblijft is de grootste fout.
  Zij verpest het hele programma met haar onbenulligheid

 13. M

  West, Dat het programma in het begin goed bekeken werd lag niet aan Humberto maar kwam doordat alle favoriete tv sterren en artiesten dagelijks aanschoven. Ander soort gasten kwamen er bijna niet. Op een gegeven moment had iedereen er 6x gezeten en viel het de kijkers waarschijnlijk steeds meer op dat Humberto niet zo veel kan. Dat de man ooit op die plek terecht heeft kunnen komen is me echt een raadsel. Dit gaat niet meer goed komen. Beau hoort op die plek thuis.

 14. rap

  Wat een belachelijke meningen lees ik hier, de beste stuurlui staan aan wal!
  Anoniem kun je van alles blaten, als iedereen hier met naam en wat hij bereikt heeft bekend zou zijn zouden we raar opkijken. Ga wat nuttigs doen zou ik zeggen.

 15. natas

  inderdaad, het is beter als Marieke weggaat, ze maakt er echt een kinderachtige show van. Voor mij een reden om niet meer te kijken. Echt jammer.

 16. Choco

  @rap

  Dus jij heet rap? Ik wil best mijn naam geven hoor. Peter. Weet je nu meer van me?

 17. M

  Rap Ik wil gewoon graag dat Beau het blijft doen. Dat kan toch? Aan de kijkcijfers en de goede kritieken die Beau krijgt zijn dat er meer. Meer dan bij Humberto.

 18. Nick

  Ore, om 12:12
  Een goede conditie hebben en vreemdgaan horen niet per se bij elkaar.

 19. henk

  Humberto is een betere presentator.

 20. Ore

  @Nick, (heilige Nick) jij schijnt er alles van te weten. Was jij erbij, als heilige?
  Vergeet niet dat er boven een baas er altijd een baas er is!

 21. Mark

  @Ore

  Hoi, Humberto. Je vindt het maar moeilijk te verkroppen, hè! En maar blijven reageren op elke reactie die niet voor de volle 100 % positief is over je.

 22. M

  Nou Henk dat is absoluut niet waar.

 23. Ore

  @Mark (gespleten geest), wat een eer. Bedankt!
  Dacht jij dat Tan niets anders te doen heeft?

 24. Mark

  Zie dat ik gelijk heb! Als je Humberto niet bent, maar wel zo genoemd wordt, is dat absoluut geen eer. De enige die zo’n denkkronkel heeft, is Humberto zelf.

 25. Ore

  @Mark, je ziet dingen die er niet zijn en dat heeft te maken met jou schizofrenie. Het zien van dingen die er NIET zijn en heilig in geloven. Maar ja, ik kan het ook niet uit jouw hoofd halen.

 26. Mark

  Zijn de domme fouten die ik zie in jouw tekst er ook niet? Want dan moet ik je gelijk geven.

  :D Ha haaa!

 27. Ore

  Amen Mark, amen…

 28. Joost

  RTL moet onmiddelijk om de tafel met Humberto en zeggen dat het gewoon beter is om te stoppen. Beau doet het veel beter en is hier helemaal op zijn plek. Met Beau kan het alleen nog maar beter worden na de zomer.

 29. Bever

  Ore, je snapt neem ik aan dat je Mark om 14.41 gelijk hebt gegeven?

 30. Humberto

  Beau doet het inderdaad beter, maar ik kan veel beter lachuuuh en danssuuhh dan hem..

 31. Beau

  Dan hij.

 32. Dal

  Tan is een slechteeeeeeeee presentator Henk!

 33. Camiel

  Tan is charismatisch, stijlvol en respectvol naar zijn gasten toe, Dal!

 34. Rob

  @Camiel Nee dat is hij niet. Hij speelt de joviale geïnteresseerde jongen maar, alles draait bij hem om Humberto Tan. Daardoor valt hij door de mand en wordt nu eindelijk ook bij het grote publiek duidelijk dat hij zo’n programma helemaal niet kan dragen. Iets wat Beau wel kan.

 35. tom

  Theekransje met opbouwende meningen zeg, en lekker vals ook nog.

 36. M

  @Tom Stel je niet zo aan.

 37. Pieter

  Ik vind Marieke Elsinga niet leuk, net zoals Fien Vermeulen, ligt dat aan mij? Is er nu iets mis met mij?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.