Luuk Ikink verwacht prominente nieuwe plek Stenders

Luuk Ikink verwacht dat Rob Stenders een prominente plek gaat opeisen in de radioprogrammering, nu hij bij Avrotros vertrekt en daarmee zijn middagshow Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2 kwijtraakt. Dat zei de showkenner dinsdag in RTL Boulevard. Ikink weet nog niet wat Stenders gaat doen. “Het is een grote dj van een groot kaliber. Er zijn allemaal speculaties: gaat hij misschien de ochtend doen? Er wordt weleens wat geschoven in radioland. Hij moet wel naar een goede plek gaan.

In de ochtend van NPO Radio 2 zit nu nog Gerard Ekdom. “Wij zijn als een malle aan het bellen, maar de luiken in radioland blijven echt wel dicht. Er wordt wel heel erg gespeculeerd. Een gerucht is dat Gerard Ekdom uit de ochtend weg zou gaan, maar hij zegt dat hij gewoon in de ochtend blijft.”

Boulevard liet een ‘uitgelekt’ Vierdaagse-filmpje zien waarin Radio 2-dj Ruud de Wild zegt dat het ‘fantastisch’ zou zijn ‘als Ekdom die middag zou doen’. “Ik weet dat hij die ochtend best zwaar vindt.”

De Boulevard-deskundigen waren het er niet over eens hoe ze die uitspraken moeten duiden.

Overigens is er ook wat rumoer over Qmusic, dat een mysterieus filmpje online heeft geplaatst over een op handen zijnde verandering (zie onderstaand). Sommigen denken dat het iets te maken heeft met de ochtendshow:

Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus.

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) op

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen