Linda: ‘Misschien is Beau wel de nieuwe Humberto’

Linda Nieuws, de populaire nieuwssite van het mediaplatform van Linda de Mol, vraagt zich af of Beau van Erven Dorens na alle lovende kritieken over zijn invalbeurt bij RTL Late Night niet gewoon de nieuwe Humberto Tan genoemd moet worden. Dat is te lezen op de nieuwssite. Het lijkt wel of Tan de gunfactor die hij ooit had compleet is kwijtgeraakt sinds zijn avontuur met Dionne Stax. Kenners en media buitelen over elkaar heen om Van Erven Dorens te prijzen ten koste van Tan.

Van Erven Dorens wordt van alle kanten geprezen, door RTL Boulevard, door Hans Beerekamp (NRC) en Han Lips (Parool), door Jan Dijkgraaf (GeenPeil), door Angela de Jong (AD), door de Volkskrant en door Wilfred Takken (NRC). Dat zal niet leuk zijn voor Tan, concludeerde Van Erven Dorens zelf al.

Ondertussen voegt ook Renate van der Bas van dagblad Trouw zich bij dit rijtje. “Zijn troef? Hij ontwapent. Hij maakt je bijvoorbeeld deelgenoot van zijn plankenkoorts, laat je voelen hoe spannend hij zijn nieuwe rol vindt. Wanneer hij een goede opmerking maakt zegt hij eerlijk ‘iemand fluistert dit nu in mijn oor’. Als hij zich nerveuzig afvraagt welke artiesten nu populair zijn, is hij eerlijk: ‘Ik weet ook nooit iets’“, zegt ze in haar column.

Van der Bas: “Het gonst en zoemt in het medialandschap als ware het een bloementuin: misschien is Beau wel beter dan Humberto.

En dat ziet ook Linda Nieuws: “Humberto Tan heeft zijn stokje voor de zomermaanden doorgegeven aan Beau van Erven Dorens en die valt wel erg goed in de smaak. We kunnen op z’n minst stellen dat Beau een heel goede vervanger is. Of misschien wel de nieuwe Humb…

Foto: RTL/RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen