Kees Tol krijgt als BN’er niet méér sjans van mannen

Kees Tol krijgt als bekende tv-ster niet meer aandacht van mannelijk schoon dan andere heren. Dat vertelt de presentator in gesprek met weekblad Story. Tol is vorig jaar door zijn deelname aan Dance Dance Dance veranderd van een weinig opvallende tv-persoonlijkheid in een heus sekssymbool, weet Story. Toch moet hij in de kroeg nog evenveel zijn best doen. “Ik krijg in de kroeg of op andere plekken niet meer aandacht dan andere mannen. Ik ben gewoon Kees, en dat is het“, geeft hij aan.

Toch moet Tol toegeven dat hij er lichamelijk wel bovengemiddeld goed uitziet. “Wel ben ik na Dance Dance Dance blijven sporten, en loop ik nu zeker drie keer per week tien kilometer hard. Ik wil gewoon graag fit blijven.”

Overigens heeft Tol op dit moment geen partner. “Het is heel rustig in mijn liefdesleven. Ik ben vrijgezel én erg gelukkig.

Ik mis absoluut geen man in mijn leven. Ik kan gewoon goed alleen zijn, dus voor mij is het single bestaan zeker geen straf“, besluit hij in het showblad (via Blendle).

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen