Jochem van Gelder terug op tv in dagprogrammering

Jochem van Gelder keert na zijn vertrek bij SBS 6 terug op het tv-scherm in de dagprogrammering van RTL 4. Hij gaat de gesponsorde titel Later Als Ik Groot Ben presenteren op zaterdagochtenden om 11.00 uur. Dat heeft producent Studio Hoge Heren vandaag laten weten. In het programma gaan kinderen uit groep 7 en 8 samen met Van Gelder een kijkje nemen bij een beroep dat ze later willen gaan uitoefenen. Partijen die hun vakgebied willen promoten sponsoren het programma.

Van Gelder laat weten dat hij zin heeft in de televisieklus. “Ik heb er zin in om mijn schouders onder dit leuke, nieuwe programma te zetten. De nieuwsgierigheid en onbevangenheid van kinderen intrigeert mij.”

Het is een relevant programma, vindt hij. “Ik vind het fijn om met dit door diverse branches gedragen programma kinderen een stapje op weg te helpen in het maken van voor hen belangrijke keuzes.

Producent Marcel van Buren is blij dat Van Gelder aan boord is. “Ik ben ontzettend blij om dit nieuwe programma met Jochem van Gelder te mogen maken. Zijn ervaring in het maken van televisie met en voor kinderen gaan we onherroepelijk voelen.”

Met Jochem aan boord kan ik er op vertrouwen dat de aandacht blijft uitgaan naar het kind en niet zo zeer naar de randverschijnselen die bij tv-maken horen.

De eerste aflevering is op zaterdag 9 december. Er worden zestien afleveringen gemaakt. Gedurende de reeks verhuist het programma van 11.00 naar 17.00 uur.

Foto: Studio Hoge Heren

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen