Ivo van Breukelen zomerse vervanger Coen & Sander

Geplaatst op Fri 14 Jul 2017 om 9:03

Ivo van Breukelen verzorgt komende maand de middagshow van marktleider Radio 538. Hij vervangt radiomiljonairs Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die toe zijn aan een lange vakantie. Dat vertelt het radioduo in een video op Twitter. Swijnenberg vertelt dat ze ‘even het batterijtje gaan opladen’. “We gaan er een maandje uit. We gaan lekker vakantie vieren. Ivo gaat het overnemen van ons, dus het wordt sowieso een topmiddagshow. Blijf lekker luisteren“, laat hij weten.

Lantinga gaat de luisteraar van Radio 538 een maand lang goed missen. “We doen het liever niet, maar ook wij moeten af en toe met vakantie.

Ook de ochtendspits-dj van Radio 538, Edwin Evers, is op vakantie. Deze week wordt hij vervangen door Tim Klijn en volgende week zit Frank Dane op zijn plek.

De homo-erotische afscheidsvideo van Coen & Sander vindt u onderstaand:

Foto: William Rutten/Radio 538
6 Reacties op “Ivo van Breukelen zomerse vervanger Coen & Sander”


 1. Ano

  Wie zn moer?

 2. Sjaak

  Welke idioot zet een jock alleen als vervanger?

  Maar goed. De kwaliteit bij Q is echt om te huilen tegenwoordig. Op 3FM zit smiddags een donkere chick met de stem van mijn 13-jarige neefje… Dus qua luistercijfers zal het sowieso wel scoren

 3. boris

  Kleuterradio heeft vier weken schoolvakantie.

 4. RT

  Stel dat het niet Ivo maar Hans van Breukelen was. Zou je dus helemaal geen muziek horen. Hoewel. Op 538 wordt sowieso geen ‘muziek’ gedraaid.

 5. Anduin van Dré

  538 haat muziek. 538 is er vooral op uit de geest van de mens te verkloten. En dat allemaal omdat ze muziekhaters zijn en zich vooral bezighouden met commerciele troep.

  Als jullie nog bepaalde factoren de schuld willen geven van het toenemende aantal verwarde personen op straat; de Rabobank en 538.

 6. Erik

  Files, files en nog eens files…..

  Ook,nog reclame, reclame en nog eens reclame

  En dan is en nog nieuws.

  Wat nou muziek?!?!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.