Hele omgeving Thierry Baudet zegt NRC Handelsblad op

Iedereen in de omgeving van Thierry Baudet heeft hun abonnement op NRC Handelsblad opgezegd. Dat vertelt de leider van Forum voor Democratie vandaag op Twitter. Baudet reageert op een bericht van partijgenoot Leonie Mooijekind, die voor Forum voor Democratie het kiesdistrict 10b coördineert. “NRC belde mij pasgeleden op waarom ik mijn abonnement had opgezegd. Na mijn toelichting over hun (s)linkse berichtgeving gaf ze mij gelijk“, laat ze weten.

Daarop reageert Baudet dat hij zich daar erg in kan vinden: “Herkenbaar. Mijn hele omgeving, familie, vrienden, kennissen: iedereen heeft abonnement NRC om dezelfde reden opgezegd. #kwaliteitskrant.

Baudet heeft lak aan de reguliere media. Hij richt zich tot zijn kiezers via zijn eigen kanalen. “Een filmpje van vorige week van een speech is nu in totaal 3 miljoen keer bekeken. Dat is echt heel veel. Er is geen enkele politieke partij die dat haalt en geen enkel NPO-programma dat dat haalt.”

Wij zijn nu dus groter dan de NPO, wij zijn onafhankelijk van de NPO en kunnen eindelijk het echte verhaal vertellen en laten zien wat wij écht zeggen in een speech.

Foto: Omroep WNL, Goedemorgen Nederland

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen