Gordon haalt keihard uit naar Albert Heijn

Gordon vindt dat het fruit van Albert Heijn ongelooflijk slecht is. Dat heeft hij vanochtend gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Het fruit van de marktleider onder de supermarkten is gewoon niet te eten, aldus Gordon. “De ellende is: alles klinkt lekker, maar we krijgen het natuurlijk niet zo lekker voorgeschoteld. Alles wat je uit die supermarkt haalt… Een klein voorbeeld: ik zit nu met havermout en dat maak ik klaar met rood fruit. Dan doe ik dat fruit van de Albert Heijn erbij.”

Nou, het is net of je één grote zure bak ellende zit te eten. Het is geen fruit meer. Het wordt allemaal gekweekt in kassen zonder zonlicht. Het is verschrikkelijk“, vervolgt hij.

Zelf denkt Gordon het met zijn zaak Blushing veel beter te doen. Hij gaat ook een Blushing Drive openen, maakte hij deze week bekend. “Duizenden mensen hebben gereageerd, van: kan het niet naar Groningen? Kan het niet naar Westland? Kan het niet naar het oosten van het land? De mensen zijn er gewoon aan toe.”

Er moet een alternatief voor de McDrive zijn, aldus Gordon. “Ik zit me dood te ergeren als ik op de weg rijd, want waar moet ik heen als ik een gezond broodje wil eten? Er is geen alternatief. Ik denk dat mensen in Nederland eraan toe zijn dat ze een keuze kunnen maken.”

Blushing Drive wordt midden in het land geopend. “Daar kan iedereen heen rijden. In Amerika is er twee jaar geleden een soortgelijk iets geopend en daar stonden mensen gewoon een half uur in de file om wat te gaan halen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen