Dennis Schouten verlengt contract bij omroep PowNed

Geplaatst op Fri 14 Jul 2017 om 15:17

Dennis Schouten, dé grote ster van het PowNews, heeft zijn contract bij omroep PowNed verlengd. Het gaat om een nieuwe eenjarige overeenkomst. Dat meldt de presentator aan zijn volgers op Facebook en Instagram. Schouten werd vorige week door Eva Jinek nog de ‘koning van het straatinterview’ genoemd. Zijn talent wordt nu beloond met een nieuw contract. “De handtekeningen zijn gezet! Lieve mensen, mijn contract bij PowNed is met een jaar verlengd! Trots“, laat hij weten.

Zelf is Schouten ook wel trots op het compliment van Jinek. “Eva Jinek vindt mij ‘de koning van het straatinterview’, dat zei ze gisteren tijdens de uitzending! Zie hier het bewijs…“, meldde hij vorige week.

Tegenwoordig krijgt Schouten zelfs fanmail. Eén van de mails publiceerde hij onlangs: “Jo Dennis, ik ben je grootste fan en ik probeer op school ook een beetje te doen wat jij doet tegenover leraren en wordt er daardoor vaak uitgestuurd.

Maar ik wou even laten weten dat ik jou echt helemaal geweldig vind en dat je moet doorgaan met wat je doet.

Daar heeft Schouten naar geluisterd.

Foto: Omroep PowNed
17 Reacties op “Dennis Schouten verlengt contract bij omroep PowNed”


 1. Toonn

  Rutger Castricum wannabe

 2. Sven

  Het kan aan zijn stem/accent liggen, maar ik vind hem een beetje dom overkomen. #sorrynotsorry

 3. dildo

  Als je iemand enkel en alleen door zijn accent dom vindt overkomen, weet ik wel wie er echt dom is, SVEN.

 4. AJ

  De grote ster hahahahahaha

 5. Freek

  Ik wordt altijd erg heet van die Dennis.

 6. dennis

  Hij is blond blauwe ogen en praat geheel moeiteloos nederlands, nou kan ik hier in de straat niet zeggen.

 7. Dohan Jerksen

  Heel mooi voor Wolf en Fiscadet. Die zullen nu wel lekker fappen van dit nieuws.

 8. Hgvbn

  Ik vind helemaal mooi.

 9. Habibi

  Kan hem niet altijd verstaan. Maar het is een schatje.

 10. Balou

  Dapper!
  Met die roze plopkap krijg je nogal wat agressie over je heen!

 11. Wolf

  Een moedige jongen bij ons uit Het wijze Oosten!!!

 12. Eddie

  een lekker ding.

 13. Ano

  Kom je uit Glanerbrug? Dan begrijp ik jouw gedrag hier hahaha.

 14. Mr. Theo

  Meer dan verdiend, vind ik. Gefeliciteerd!

 15. Avro-lid

  leuk joch

 16. Ja joh

  ik ben zeker wel #teamDennisSchouten

 17. Barbara

  #hoetriestkunjezijn

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.