Corry Konings vindt mediagedrag Gers Pardoel irritant

Corry Konings ergert zich aan de manier waarop haar overbuurman Gers Pardoel zich gedraagt in de media. Dat laat de zangeres weten in de Story. Pardoel heeft in de Belgische media opgeschept over zijn succes en deelde daarbij een sneer uit aan Konings. Hij gaf namelijk aan dat hij haar uit de geschiedenisboeken heeft verdreven. “Corry’s hit Huilen is voor jou te laat is tweeënveertig jaar de meest succesvolle hit aller tijden geweest. Tot ik de fakkel met Ik neem je mee overnam“, vertelde hij.

Volgens Pardoel heeft hij al meer dan 2 miljoen euro verdiend aan Ik Neem Je Mee. “Ik krijg nog altijd auteursrechten uitbetaald, en dat zal nog wel een tijdje doorgaan. Het nummer heeft 32 weken onafgebroken in de Top 40 gestaan, waardoor het de grootste Nederlandstalige hit uit de geschiedenis is.

Konings vindt het een beetje lomp om in de media te roepen dat je de fakkel van een collega hebt overgenomen. “Welke fakkel? Waar hééft hij het over? Ik weet werkelijk niet wat die jongen bezielt, en ik was me er niet van bewust dat ik in een wedstrijd met hem zat. Ik ben niet zo van al die lijstjes.

Wat ik echter wél weet, is dat ik meer dan veertig jaar op één in de Veronica Top 40-lijst heb gestaan met Huilen is voor jou te laat. Ik wist niet dat ik van die plek was verdreven…”, aldus de zangeres, die zich afvraagt of dat wel echt zo is. “Ik kan die beweringen nergens verifiëren.

Ze wordt moe van de artiesten van tegenwoordig. “Ik wil niet al te zeurderig overkomen, maar tegenwoordig piept iedereen maar wat om te scoren, en alles wordt zonder enige controle voor zoete koek geslikt.

Ik heb het nooit nodig gehad om met opschepperige praatjes in de media te komen. En eerlijk gezegd ben ik dat ook nu niet van plan. Ik heb het veel te druk met mijn carrière!”, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Lees ook: Corry Konings spreekt moslima aan op boerka (april)

Foto: RTL Koffietijd

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen