Carlo Boszhard zet tv-carrière op laag pitje na adoptie

Carlo Boszhard zet zijn tv-carrière op een laag pitje als er een adoptiekind in zijn leven komt. Dat vertelt de RTL 4-presentator in gesprek met de Story. Boszhard en zijn vriend schreven zich in 2016 in als aankomende adoptieouders in bij het ministerie van Justitie. “Herald en ik zijn ons goed aan het inlezen, maar we hebben geen haast. Het komt wel, maar zeker niet binnen een jaar. Ik heb onlangs nog voor twee jaar bij RTL bijgetekend en er lopen andere leuke dingen“, legt hij uit.

Na die twee jaar denkt Boszhard dat de zaken er anders voor staan. “Ik denk dat de situatie er over twee jaar heel anders uitziet“, geeft hij aan.

Over twee jaar gaat er eerst nog een carrièredroom vervulling. Daarvoor is hij zich nu aan het suf trainen. “Wat niemand nog weet, is dat ik me aan het voorbereiden ben op een droomrol, die ik over twee jaar mag vertolken. Meer kan ik daar nog niet over verklappen, maar het wordt de rol van mijn leven!

De komende anderhalf jaar moet hij zorgen voor een fit lijf. “De bedoeling is om een soortgelijke transformatie door te maken als Waldemar Torenstra voor Vechtershart.”

En als er daarna een adoptiekind in zijn leven komt, wordt alles anders: “Ik ben zeker van plan om huisvader te worden. Een offer? Helemaal niet! Dat is een keuze die je maakt. En het moet natuurlijk ook kúnnen: er moet wel brood op de plank komen.”

Het Story-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen