Bridget Maasland: ‘RTL beloofde me grote shows’

Bridget Maasland doet op dit moment alleen RTL Boulevard voor RTL, maar ze gaat er vanuit dat de tv-zender haar méér geeft. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Maasland keerde vorig jaar terug naar RTL en toen werd haar een riant programmapakket in het vooruitzicht gesteld. “Volgens mijn contract moeten er ook nog grote shows komen. Die zijn er nog niet, maar ik maak me daar geen zorgen over. Mijn contract loopt nog anderhalf jaar“, legt de presentatrice uit.

De tv-ster is behoorlijk ambitieus. “Ik ben zelf ook met programmaideeën gekomen, en ik hoop dat die worden uitgevoerd. Dat zou een heel leuke serie opleveren.”

Vroeger maakte Maasland voor RTL programma’s als Hoe word ik een Gooische Vrouw? en Hoe word ik een New Yorkse vrouw?. Die waren behoorlijk gescript, bekent ze nu. “De helft was bedacht en geacteerd. Sommige dingen waren gescript.

Een voorbeeld? “Ik was zwanger en ging naar de verloskundige om voor het eerst de echo te bekijken, maar dat had ik natuurlijk al lang met mijn partner gedaan. Maar dan maak ik er wel iets grappigs van. Ik houd ontzettend van zelfspot.”

Het Privé-interview met Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen