Bridget breekt met succes Boulevards mannenbolwerk

Bridget Maasland heeft deze week met succes RTL Boulevard gepresenteerd. Ze kreeg veel complimenten over haar invalbeurt, waarbij ze samen aan de desk stond met co-host Frank Dane. Dat blijkt uit reacties op sociale media. De presentatie van het nieuwe RTL Boulevard is één mannenbolwerk: de vaste centrale presentatoren zijn Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst en Ruben Nicolai, terwijl Luuk Ikink de vaste sidekick is en Frank Dane zijn vaste vervanger.

Vrouwen zijn er ook in RTL Boulevard, maar die worden vooral aangerukt om te praten over tiener-vlogfilmpjes (Anna Nooshin) of de nieuwste jurken van Valentino (Fiona Hering).

De vrouwelijke presentatietoon van Maasland sloeg aan bij de Boulevard-kijker. Vrijdagavond nam ze voorlopig afscheid van haar co-host Dane. “Ik vind na deze datingperiode dat we steady kunnen gaan“, grapte ze.

Kijkers vinden het jammer dat Maasland en Dane nu stoppen. “Jammer!! Vooral de combinatie met Beau was geweldig. ik ga voorlopig nu ook niet meer kijken“, zegt Pat.

Viev is ook enthousiast over het duo. “Bridget Maasland en Frank Dane mogen van mij gewoon RTL Boulevard blijven presenteren. Erg fijn duo om naar te kijken.

En Jacq: “Wat ben jij goed als host Bridget Maasland. Fijn om naar te kijken.

Leon: “Kan je alsjeblieft vaker presenteren Bridget Maasland? Ik geniet zo van jouw humor!

Judith: “Ik zeg: nieuw duo voor RTL Boulevard.

Zelf heeft Maasland op haar twitterpagina ook een compliment geretweet: “Vlotte presentatie. Geen bazige uitstraling, gelijkwaardige sfeer komt hier binnen. Vaker doen. Jij mag blijven graag.

Volgende week presenteert Ruben Nicolai RTL Boulevard en is Jamai Loman zijn sidekick. Maasland: “Ook een leuke combi. Niet zo leuk als ons, maar toch.

Foto: RTL Nederland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen