Arie Boomsma te druk voor Kitchen Impossible

Geplaatst op Sat 15 Jul 2017 om 10:54

Arie Boomsma geeft de presentatie van het Net5-programma Kitchen Impossible over aan Nicolette van Dam, omdat hij te druk is met zijn andere werkzaamheden voor SBS. Dat heeft een woordvoerder van SBS laten weten. Van Dam is dé nieuwe aanwinst van SBS en haar eerste klus is Kitchen Impossible, waarvan de eerste serie vorig jaar door Boomsma werd gedaan. Dat lukt nu niet meer. “Arie presenteert voor Net5 komend najaar twee programma’s waar hij volop voor aan het draaien is.

Eén van die twee programma’s is Grenzeloos Verliefd. “Voor Grenzeloos Verliefd is hij veel op reis“, zegt de persvoorlichter. “Het andere programma maken we binnenkort bekend.

Eén ding is zeker: beide projecten slokken veel tijd op. En Boomsma heeft ook nog een sportschool te runnen. “Hierdoor is het niet te combineren met Kitchen Impossible.”

Van Dam heeft bij SBS een tweejarig contract getekend. Het is haar eerste vaste tv-contract sinds haar exit bij RTL vorig jaar.

Foto: SBS/Elvin
10 Reacties op “Arie Boomsma te druk voor Kitchen Impossible”


 1. Anouk Smullers

  Flop Nicolette gaan ze nog zwaar tegenvallen bij Sbs, zeer zeer slechte keuze

 2. A.Zijn

  Hopelijk krijgt Rik komend najaar ook nog een eerlijke kans. Met twee programma’s van Boomsma, House Rules, Kitchen Impossible,De Spa en mogelijk nog The Bachelor is het denk ik alweer gedaan met het aanbod.

  @Anouk Alles beter dan Arie

 3. M

  @A.zijn Ze zullen toch nog met wat meer moeten komen voor NET5. Anders flopt het merendeel weer. Er moet meer geïnvesteerd worden in de zender wil het een weg omhoog krijgen. Ik zie nu weer alles half bakken. Dan kunnen ze het net zo hoed niet doen. Die soap bijvoorbeeld wordt bij voorbaat al een flop. Beter hadden ze geïnvesteerd in een familie soap naast Utopia op SBS6. Beiden hadden ze samen met nog 1 of 2 buitenlandse soaps op NET5 kunnen herhalen in een late night soapblok. Dan zou het wel werken. DR Phill past ook goed bij NET5.

 4. A.Zijn

  @M Dit is al meer dan de voorgaande jaren (als al het aangekondigde ook daadwerkelijk de buis op gaat en het niet over het hele seizoen wordt verspreid). Kijk naar het armoedige voorjaar. Ik heb alleen Peking Express en Rik Over de Grens (4 afleveringen) voorbij zien komen :)

 5. J

  @A.zijn: Misschien doet Rik The Bachelor?
  Ze gaan denk ik 2 avonden vullen bij NET5 met eigen programma’s. Gok dinsdag en woensdag. House Rules zou 2 dagen per week komen. Dan hebben ze 6 tot 8 programma’s nodig (2x House Rules, Kitchen Impossible, Grenzeloos Verliefd, Nieuw programma Arie, The Bachelor).
  The Bachelor op woensdag 20:30 vanaf 29 november:
  https://www.sbs.nl/wp-content/uploads/2017/05/NET5_One-Pagers_mei.pdf

 6. KIP

  Rik kennen we over een jaar alleen weer vanaf zijn middel .Wie weet mag hij ook gaan staan .Wie gaat er in hemelsnaam naar een bijzender als je bij een hoofdzender werkt .Was de CAO zo karig bij de NOS? RTL5,7 ,Net5 en Veronica allemaal een opmaat voor een eind aan je carrière .

 7. M

  Die programma’s met Arie Boomsma klinken als programma’s met potentie.

 8. Henk II

  Wat is dat voor klein mormel vooraan in het midden? Hilarisch uiterlijk, die gaat natuurlijk nooit winnen.

 9. X

  Dit is geen Henk ll opmerking!

 10. Jubbetje

  Ik wil geen sijpel in mijn eten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.