Angela de Jong: ‘Beau serieuze bedreiging Humberto’

Donkere wolken pakken zich samen boven de tv-carrière van Humberto Tan. Zijn zomerse vervanger Beau van Erven Dorens wordt van alle kanten geprezen en her en der klinkt nu al het geluid dat hij het misschien wel beter doet dan Tan. En ook tv-recensent Angela de Jong van het AD denkt dat Tan zich zorgen moet gaan maken. “De eerste week van Beau van Erven Dorens als inval-Humberto is bepaald niet ongemerkt voorbij gegaan“, zegt de bekendste tv-recensent van ons land.

Met de homodiscussie, Van Erven Dorens’ hijs van een joint en SnapKing aan tafel was het een veelbesproken eerste week van RTL Summer Night. “Dat is meer reuring dan een heel seizoen Late Night bij elkaar.”

Van Erven Dorens is op zijn plek in RTL Summer Night, zegt De Jong. Ze vindt hem als interviewer nog niet volleerd, maar ziet wel dat hij écht geïnteresseerd is in zijn gasten.

De presentator excelleerde in het gesprek met vlogger SnapKing die jonge kinderen geld afhandig maakte met een 0909-lijn. “Hij bleef rustig maar uiterst gedecideerd en liet het vervelende lefgozertje nergens mee weg komen.”

Aan de vele rubriekjes in RTL Summer Night merkt De Jong wel dat het komkommertijd is. “Sterker nog, Peter R. de Vries vastleggen voor een serie over geruchtmakende oude zaken, dat is pure paniek.”

Ze ziet Van Erven Dorens graag ook de wat zwaardere kost behandelen, zoals de formatie, Trump of iets economisch. “Dat kan hij makkelijk. En daarmee wordt hij écht een serieuze bedreiging voor Eva, maar vooral voor Humberto.”

De AD-recensie Beau van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Van Erven Dorens: ‘Of Tan zich zorgen moet maken?’ (vanochtend)

Foto: Omroep WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen