Albert Verlinde vindt Boulevard 2.0 een ego-show

Albert Verlinde vindt het nieuwe RTL Boulevard een programma dat te veel draait om de ego’s van de betrokken presentatoren en deskundigen. Dat liet hij maandagavond weten aan Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens in RTL Summer Night. Nieuwe Boulevard-deskundigen als Anna Nooshin en Ronald Molendijk vinden zichzelf ongelooflijk deskundig en dat hangt bij veel kijkers de keel uit. Zo ook bij Verlinde, liet hij min of meer blijken aan tafel bij Beau.

Van Erven Dorens wilde weten wat zijn oud-Boulevard-collega Verlinde nou eigenlijk vindt van het nieuwe Boulevard. “Met wat voor ogen kijk je nu naar het nieuwe RTL Boulevard? En gewoon eerlijk zijn, hè.

Verlinde: “Ja, ik kijk niet zo heel veel, moet ik heel eerlijk zeggen. Mag ik dan toch één ding heel eerlijk zeggen? Nou, weet je: het bijzondere aan Boulevard was altijd dat mensen er zaten en het ging niet om wie ze zelf waren, het ging om de onderwerpen die ze behandelden. Als ik nu heel streng ben: af en toe denk ik: je moet je eigen ego iets meer opzij zetten en gewoon lekker sfeer in de studio maken. Snap je wat ik bedoel?

Van Erven Dorens: “Je bedoelt dat het eigenlijk niet zo zeer om die onderwerpen gaat, maar dat je lol trapt met elkaar?

Verlinde: “Dat je het leuk hebt met elkaar. Dat vind ik belangrijk.”

Daarna stelde Van Erven Dorens nog een echte Boulevard-vraag aan Verlinde: hoe gaat het met zijn liefdesleven? “Ik heb liefde, maar ik heb ook geleerd om er niks over te zeggen.”

Lees ook: Albert Verlinde vindt nieuw Boulevard te serieus (april)

Foto: RTL Summer Night

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen