Achterban Ali B en Boef woest over homo-uitspraken

Een deel van de achterban van de islamitische artiesten Ali B en Boef is woest over hun progressieve uitspraken over homorechten in RTL Summer Night. Dat is te lezen op sociale media als Facebook. Ali B en Boef, en overigens ook Ronnie Flex, vielen de baas van het Katholiek Nieuwsblad aan omdat hij de invoering van het homohuwelijk in Duitsland betreurt. De felle houding van de rappers tegenover deze katholieke meneer wordt weer betreurd door een deel van hun fans.

Shabir Burhani zegt op Facebook: “Tegenwoordig moet je blijkbaar slijmen bij homo’s en hun hielen likken en buigen voor de satanisten om op te klimmen in de media, entertainmentindustrie en politiek. Zie burgemeesterschap van Marcouch en deze ruwaybida.

Dalilah Sarah reageert woest op de pagina van Ali B: “Echt een triest standpunt neem je in, Ali B. Moge Allah je leiden en je kennis doen toenemen. Amen.

Naoufel Omri: “Ali B, ik heb mij in jou vergist. Jij hebt je hiernamaals verkocht voor dit korte leven. Echt jammer. Moge Allah jou terugbrengen naar het goede pad.

Mouhsine El Hiyani: “Ali B en Boef slaan helemaal door in RTL Late Night. Deze twee ‘moslims’ zijn aan tafel die twee die het hardst opkomen voor homohuwelijk. Een Nederlandse Christen blijft tenminste bij zijn geloof en keurt het af. Terwijl Ali B helemaal doorglipt.

Corleonexi zegt op Boefs Instagram: “Focking miet, geen eer met je laat die mensen leven. Helemaal verkaast man, geld gaat boven geloof zie ik al miet.

Noufel Bouka denkt dat Boef helemaal niet homovriendelijk is: “Mensen wat denken jullie zelf dat boef iets heeft met het homohuwelijk? Hier charmeert hij zich mee. Hier houden mensen van, is gewoon puur zichzelf promoten tegenover mensen die voor het huwelijk zijn. Heeft niks mee te maken dat hij zijn ziel verkocht heeft of wat dan ook. Ali heeft die jongen gewoon het spelletje geleerd om ook een dikke miljonair te worden, mensen.

En Star denkt dat ook: “At the end of the day. BOEF je weet zelf dat je diep in je hart niet pro-homo bent. Maad ja wat te doen op landelijk tv met zoveel kijkers he. Kan niet altijd je echte mening uitspreken. Toch zonde dat je zo tegen die man ingaat, terwijl je zijn mening eigenlijk ook deelt. Jammer a sah. Had je hoger ingeschat man.

Ook Omroep WNL heeft de negatieve reacties op Ali B en Boef opgemerkt. Volgens de omroep worden de rappers nu ‘kapot gemaakt op Facebook’. “Een betoog van rappers Ali B. en Boef voor het homohuwelijk heeft een stortvloed aan reacties losgemaakt op sociale media.

Lees ook: Moslims Ali B en Boef bij RTL in de bres voor homo’s (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen