Wendy en Youp praten alleen via Twitter

Foto: AVRODe ‘verzoening’ tussen Wendy van Dijk en Youp van ’t Hek voor het goede doel, is vooral voor de bühne. Sinds de lancering van hun actie Lak Voor Tijn in RTL Late Night hebben de twee uitsluitend contact via Twitter. Dat gaf de RTL 4-ster dinsdagavond lachend aan in RTL Boulevard. Voordat de actie begon gold Van ’t Hek als de grootste criticus van het RTL-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk, maar vanwege het goede doel is die kritiek – in elk geval tijdelijk – erg afgezwakt.

Het drietal heeft zelfs koffie met elkaar gedronken. Toch is de kou niet helemaal uit de lucht: Youp en Wendy appen niet met elkaar. Op welke manier ze wel contact hebben? “Via social media!

Ze bellen elkaar niet over het verloop van de actie. “We zijn natuurlijk dagelijks elkaars berichten aan het retweeten en van: ‘Wat gaat het goed! En wat fijn en te gek!’ Dat is dus helemaal niet nodig.

Het is elke keer weer genieten op social media en normaal gesproken is het daar niet echt genieten. Het is echt genieten om te kijken hoe bedrijven elkaar nomineren. Het gaat echt als een tierelier.”

Hoe haar verstandhouding met Youp zal zijn na afloop van deze actie? “We zullen het natuurlijk nooit volledig eens worden over een aantal dingen, maar dat maakt niet uit. Het gaat om Tijn!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen