‘Talpa wordt chagrijnig van Wietze de Jager’

Foto: SBSDe besluiteloosheid van Wietze de Jager begint Talpa Radio te ergeren. Dat schrijft het AD vandaag op basis van bronnen. Door een ruzie met Mattie Valk is het Qmusic-duo Mattie & Wietze uit elkaar. Samen onderhandelen ze met Talpa Radio, maar Valk tekende stiekem bij bij Q voor zes ton en een Tesla. “Wietze is nog steeds welkom op een van De Mols stations. Dan moet hij niet te lang meer wachten, want de directie van Talpa wordt naar verluidt chagrijnig van Wietzes besluiteloosheid.

De Jager heeft last van een concurrentiebeding. Bij een overstap mag hij twaalf maanden lang geen radio maken. “De mogelijkheid bestaat dat Wietze dus eerst een jaar lang bij zijn nieuwe werkgever achter de schermen aan de slag gaat, voor we zijn stem weer in de ether horen. Dat is verre van ideaal.”

Valk heeft materialistisch gezien geen klagen nu zijn salaris is verdriedubbeld. “Mensen in zijn omgeving vertellen echter dat de dj emotioneel kapot is van de breuk met zijn voormalige collega en boezemvriend“, aldus het AD.

En de druk om dat monstersalaris ook solo waar te maken is enorm. Of de luistercijfers straks nog even fraai zijn als in de oude situatie, is nog maar zeer de vraag.”

Het AD-artikel ‘Het is griezelig stil rond ruziënd dj-duo Mattie & Wietze’ kunt u lezen op de AD-site.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen