Slachtoffer Dave Roelvink na jaren alsnog in Boulevard

Drie jaar na het verschijnen van het filmpje waarop ze Dave Roelvink oraal bevredigt, durfde Melissa Pach maandag alsnog het grote podium op te zoeken. Ze was samen met Laura Ponticorvo te gast aan de desk van RTL Boulevard om te praten over online sexshaming. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Pach en Ponticorvo waren te gast in het kader van de nieuwe actie Stop Online Shaming van Linda de Mol. Ze weten als geen ander hoe het is om online vernederd te worden.

Op de vraag waarom ze nu aan de desk stond, antwoordde Pach: “Het is mij wel vaker gevraagd om er over te praten. Eerst was ik er veel te zwak voor en wilde ik het niet. Nu sta ik er wat sterker in en wil ik graag voorkomen dat het meer vrouwen wordt aangedaan en dat zij er slachtoffer van worden.”

Ze is door een lastige tijd heen gegaan. “Ik heb van mijn ouders veel steun gehad. Verder vond ik het heel moeilijk om mensen te vertrouwen.”

Mensen spraken schande van haar seksuele handelingen. “Ik heb tijdens het uitgaan weleens gehad dat er rotte opmerkingen naar mij werden gemaakt. Ik ben ook een tijd niet de deur uitgegaan omdat ik het lastig vond om dat aan te gaan.”

Door de ellende is ze 20 kilo aangekomen. “Ik heb er best wel een moeilijke tijd mee gehad. Ik wilde nergens meer heen en werd een emotionele eter.”

Van Roelvink heeft ze nooit excuses gekregen. “Als hij nu zijn excuses aan mij zou geven, dan zou ik niet geloven dat het gemeend is. Dan zou hij het voor de buitenwereld doen.”

Wat vindt ze ervan als ze hem op tv ziet? “Ik probeer het eigenlijk een beetje te ontwijken. Als ik het wel zie, vind ik het wel een beetje lastig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen